„Baltai Juoda” savanoriai džiugino Slaugos ligoninėje gulinčias mamas | Kas vyksta Kaune

„Baltai Juoda” savanoriai džiugino Slaugos ligoninėje gulinčias mamas

"Baltai Juoda" savanorės Indrės nuotr.

Daugelis pasaulio valstybių vakar minėjo tradicinę Motinos dieną. Kaip ir kiekvienais metais, pirmasis gegužės sekmadienis yra skirtas būtent joms – mūsų mylimoms Motinoms.

Šia proga gerų darbų ambasadoriai – „Baltai Juoda” savanoriai – norėdami pradžiuginti Kauno slaugos ligoninėje gulinčias Mamas, dovanojo joms gėles.

„Tai dar viena proga Joms priminti, kokios brangios mums yra, ir parodyti dėmesį šią ypatingą dieną. Visi gražiausi žodžiai yra skirti mūsų Mamoms – juk tai Jos mus nuo saugojo ir gynė tada, kai patys buvome bejėgiai apsiginti, tai Jos mus mokė būti gerais žmonėmis ir glaudė prie savęs, kai jautėmės nusikaltę, tai jos mus išmokė mylėti ir lydėjo mus visas savo gyvenimo valandos. Jų meilė, kurią dalino ir skyrė mums, užaugino mus tokiais, kokie esame šiandien – žmonės su savo norais, ambicijomis, vertybėmis. Tačiau, kartais taip atsitinka, kad tos, kurios kiekvieną rytą glaudė ir bučiavo savo vaikus, šią dieną būna vienišos ir pamirštos” – pasakojo „Baltai Juoda” savanoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA