S. Gorbonosas kaltės nepripažįsta, Dž. Butkutė į teismą neatvyko | Kas vyksta Kaune

S. Gorbonosas kaltės nepripažįsta, Dž. Butkutė į teismą neatvyko

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šiandien uždarame teismo posėdyje, vykstančiame Kauno apylinkės teisme, pradėta nagrinėti byla, kurioje buvęs dainininkės Džordanos Butkutės draugas Sergėjus Gorbonosas kaltinamas turto prievartavimu. Estijoje su sužadėtine ir dviem vaikais gyvenantis vyriškis kaltės nepripažįsta ir savo buvusiai mylimajai jokių SMS žinučių su reikalavimu nupirkti butą ar duoti pinigų sakosi nesiuntęs.

„Tikiuosi, kad šis nesusipratimas bus išaiškintas teisingai”, – tvirtino S. Gorbonosas.

Į policiją pernai kreipusis žinoma atlikėja pranešė, jog S. Gorbonosas, su kuriuo po dešimties metų draugystės išsiskyrė prieš ketverius metus, nuolat jai skambina ir grasina paviešinti bendro gyvenimo smulkmenas. Už tai, kad nerašytų knygos apie Dž. Butkutę S. Gorbonosas neva reikalavo 20 tūkst. litų.

Pagal Dž. Butkutės pareiškimą pradėtas ikiteisminis tyrimas. Byla teismui pperduota šįmet, tačiau į pirmąjį posėdį neatvyko nei kaltinamasis, nei nukentėjusioji. Tuomet teismas nusprendė S. Gorbonosą atvesdinti. Vyriškis pats susisiekė su pareigūnais ir patvirtino į bylos svarstymą atvyksiąs pats.

Dž. Butkutė parašė prašymą bylą nagrinėti už akių ir vadovautis jos ikiteisminiam tyrime duotais parodymais. Tačiau su tuo nesutiko nei kaltinamasis, nei prokuroras. Teismas nusprendė Dž. Butkutės prašymo netenkinti.

Sekantis posėdis numatytas birželio 3 d.

Dž. Butkutė su S. Goorbonosu išsiskyrė kai pradėjo bendrauti su dabartiniu savo vyru ir vadybininku Elegijumi Strasevičiumi. Pora šeimą sukūrė 2012 m. gruodžio 12 – ąją. „Taip” mylimajam atlikėja ištarė pirmą kartą gyvenime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA