Laukdami kelininkų, Garšvės gatvės gyventojai gatvę perkrikštyjo mero garbės vardu (foto) | Kas vyksta Kaune

Laukdami kelininkų, Garšvės gatvės gyventojai gatvę perkrikštyjo mero garbės vardu (foto)

Kas vyksta Kaune skaitytojos Monikos nuotr.

Garšvės gatvės gyventojai nesnaudžia: prieš kelias savaites „užbombardavę” Lietuvos žiniasklaidą įspūdingomis nuotraukomis, kaip jiems kiekvieną dieną tenka įveikti pagrindinės gatvės, jungiančios Vaišvydavą ir Rokelius atkarpą, sukruto ir miesto valdininkai, pareiškę, kad ši gatvė, apremontavus kitas pagrindines, taip pat bus tvarkoma. Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis žada, kad Garšvės gatvėje šiais metais bus lyginamas kelio paviršius, kasami grioviai šalikelėje, kad vanduo nesikauptų ant kelio.

Vietos gyventojai ties įvažiavimu į gatvę ir miesto riba pakabino plakatą su mero Andriaus Kupčinsko nuotrauka, kuriame parašyta, kad tai „Andriaus Kupčinsko garbės vardo gatvė”.

Priminsime, kad gyventojai viešų akcijų ėmėsi, kai kelis metus nei tuometinė rajono valdžia, kai gatvė priklausė rajonui, nei dabartinė miesto, po Kauno ribų išplėtimo, neatkreipė dėmesio į kiekvieną dieną gyventojus varginančią problemą. Šlapiuoju sezonu į Garšvės gatvę atsisako važiuoti net medikai, motyvuodami, kad gatvė nėra pravažiuojama.

Garšvės gatvei itin kenkia sunkiasvorės transporto priemonės, kurios nepaisydamos draudžiančių kelio ženklų, trumpina kelią niokodami ir taip sunkiai pravažiuojamą gatvę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA