Moksleiviai kūrė netradicinius festivalio „Grynparkas 2013” plakatus (foto) | Kas vyksta Kaune

Moksleiviai kūrė netradicinius festivalio „Grynparkas 2013” plakatus (foto)

Organizatorių nuotr.

Gegužės 10 – 12 dienomis Kauno bei Birštono miestuose startuos tarptautinis kultūros ir ekologijos festivalis „Grynparkas 2013”. Artėjant festivaliui organizatoriai kartu su Vytauto Didžiojo universitetu pakvietė Kauno Simono Daukanto vidurinės mokyklos moksleivius drauge gaminti ekologiškus renginio plakatus.

Prie „Grynparko 2013” idėjų moksleiviai galėjo prisidėti savo kūrybiškumu. Bendradarbiaudami su studentais jie kūrė ekologiškus 3D plakatus. Plakatų gamybai buvo naudojamos antrinės medžiagos, senos kartoninės dėžės. Sukurti ekologiški plakatai papuoš įvairias Kauno bei Birštono miestų erdves.

Tuo tarpu, gegužės 10-11 dienomis Kaune, Nemuno saloje, ir 12 dieną Birštone bus pristatytas harmoningas kultūrinės ir gamtinės aplinkos sambūvis. Šiam projektui įgyvendinti buvo pasirinktas tarptautinio kūrybinio bendradarbiavimo modelis. 20 menininkų iš 7 pasaulio šalių pagalba sukurta projekto ĮGULDYTA GAMTOJE / EMBEDDED IN NATURE koncepcija. Taip pat festivalio metu bus galima apsilankyti ekologiškų produktų mugėje, ekologinėse dirbtuvėse bei sporto ir mankštų programoje visai šeimai.

Daugiau informacijos galima rasti festivalio svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA