Pasaulio Karate čempionatas (tiesiogiai) | Kas vyksta Kaune

Pasaulio Karate čempionatas (tiesiogiai)

Algimanto Barzdžiaus nuotr.

Lietuvos kyokushin karate rinktinės žvaigždė kaunietė Inga Mikštaitė kitą savaitgalį Vilniuje vyksiančiam pasaulio čempionatui ruošiasi kovodama su vyrais.

„Sparingo partnerių mums, moterims, visada trūksta, todėl aš jau įpratusi treniruotis su vyrais. Man tokios treniruotės patinka – galiu dirbti visa jėga, nebijodama sužeisti partnerio, be to tai tik į naudą, nes įgaunu daugiau patirties“, – šypsodamasi tikino I. Mikštaitė.

Viena techniškiausių karatisčių pasaulyje tituluojama kovotoja prisipažįsta – ji sau kartelę yra išsikėlusi labai aukštai, todėl ir pasaulio čempionate jos tikslai yra tik patys aukščiausi: „Juk šitas čempionatas vyksta kas ketverius metus, pergalė jame – didžiausia svajonė. Aš keliu sau aukščiausius tikslus ne tik dėl savęs – juk ir treneriai įdėjo daug darbo, daug lūkesčių su manimi sieja federacija“.

Nuo vaikystės apie juodą karate diržą ir pergalingas kovas čempionatuose svajojusi I. Mikštaitė įsitikinusi – svajonės pildosi: „Tyliai svajojant ir atkakliai dirbant viskas virsta realybe. Kiekviena pergalė, kiekvienas medalis man yra labai svarbus ir brangus, tačiau tikiu – saldžiausia pergalė manęs dar laukia ateityje!“

Pasak unikalius aukštus smūgius kojomis įvaldžiusios kyokushin karate meistrės, visi Lietuvos rinktinės kovotojai į čempionatą eina užsidegę ir trokštantys pergalės.

„Ant tatamio atiduosime visas jėgas – pademonstruosime valią, kovingumą, techniką ir padarysime viską, kas priklausys nuo mūsų!“, – tikino I. Mikštaitė.

Kyokushin karate žvaigždė tiki, kad savos sienos padės kovojant dėl pergalės pasaulio čempionate: „Man psichologinis mikroklimatas yra labai svarbus, todėl džiaugiuosi, kad kovosime savoje arenoje ir tikiuosi žiūrovų palaikymo“.

Čempionatas bus transliuojamas ir tiesiogiai, jį galima stebėti bus ir šiame puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA