Kauno „Žalgiris“ tikisi pabaigti pasirodymą Eurolygoje pilnoje Žalgirio arenoje | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ tikisi pabaigti pasirodymą Eurolygoje pilnoje Žalgirio arenoje

Kas vyksta Kaune nuotr.

Du iš eilės patirti skaudūs pralaimėjimai, atrodo, nepaveikė Kauno „Žalgirio“ krepšininkų noro kautis ir šį sezoną pabaigti su trenksmu. Ketvirtadienį kauniečiai žais paskutines Eurolygos rungtynes šį sezoną prieš Bambergo „Brose Baskets“ ekipą.

„Žalgirio“ simbolis Marko Popovičius sako yra apsisprendęs nepalikti į finansinę duobę patekusios komandos. Kroatas neturi vilčių atgauti uždirbtus pinigus greitu metu, tačiau dėkoja naujiems komandos vadovams už atvirumą.

„Dabar bent žinome tikrąją situaciją, nesame kvailinami tuščiais pažadais. Daug nesitikime, tačiau palikti komandos niekas nesiruošia. Yra pasiekti susitarimai su klubo generaliniu direktoriumi Pauliumi Motiejūnu“, – per treniruotę sakė M.Popovičius.

„Mes kausimės tais ginklais, kuriuos turime. Kuomet savo aikštėje sutriuškinome „Alba“ komandą, mūsų sudėtis buvo kardinaliai skirtinga. Mes turėjome I. Jaaber, T. Darden, M. Popovič, P. Jankūną. Šių žaidėjų Vokietijoje jau neturėjome. Žinoma, praėjusios savaitės Eurolygos rungtynės buvo turbūt prasčiausios per visą sezoną. Jau išvykusius žaidėjus nėra galimybės pakeisti, todėl mes remsimės „Žalgirio“ jaunimu ir tai bus naudinga tiek klubo, tiek Lietuvos rinktinės ateičiai“, – sakė „Žalgirio“ vyr. treneris Joanas Plaza.

„Žalgirio“ komandai rytojaus mače teks vertis be įžaidėjo O. Lafayette. Amerikietis traumą patyrė Berlyne, kai ant jo užkrito varžovas. Nors žaidėjas lengvai ir treniravosi šiandien, tačiau mače su „Brose Baskets“ ekipa nežais. Gydytojų nuomone, žaidėjui dar reikia nepilnos savaitės, kad jis atsigautų ir galėtų sugrįžti į žaidimą.

Bambergo komanda kol kas pralaimėjo visas 13 „Top 16“ rungtynes.

Paskutinės „Žalgirio“ rungtynės vyks ketvirtadienį, Žalgirio arenoje. Jų pradžia 19:25.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA