„Google Maps Navigation“ Lietuvoje jau gali naudotis mobiliųjų įrenginių vartotojai | Kas vyksta Kaune

„Google Maps Navigation“ Lietuvoje jau gali naudotis mobiliųjų įrenginių vartotojai

Google nuotr.

„Google“ trečiadienį paskelbė papildanti „Google Maps“ paslaugos galimybes mobiliųjų įrenginių naudotojams. Nuo šiol Lietuvos vartotojai galės ne tik susipažinti su konkrečios vietovės žemėlapiais ar nuotraukomis, bet ir naudotis paslaugos „Google Maps Navigation“ (Beta) funkcija.

Tiems, kurių išmaniuosiuose telefonuose įdiegta Android 2.2 (ar naujesnė) bei iOS 5.1 (ar naujesnė) operacinė sistema, nuo šiol galės visiškai nemokamai naudotis “Google Maps Navigation“ (Beta) kaip internetine GPS navigacijos sistema, kuri ne tik suplanuos maršrutą iki jūsų kelionės tikslo bet ir ves jus iki jo kiekviename posūkyje nurodydama važiavimo kryptį.

Jau veikia “Google Street View” Kauno žemėlapiai

„Google Maps Navigation“ (Beta) veiks išmaniuosiuose telefonuose, kuriuose įdiegta „Google Maps“ programėlė bei veikia interneto prieiga. Programėlė pati parsisiųs visą reikalingą žemėlapių informaciją, todėl vartotojams niekada nereikės pirkti ar patiems diegti kokių nors programos bei žemėlapių atnaujinimų.

„Google Maps Navigation“ buvo kuriama kaip internetinė GPS navigacijos sistema leidžianti vartotojams ieškoti savo kelionės tikslo nepriklausomai nuo regiono bei vietovės, kurioje jis yra. Beje, sistema leidžia ieškoti ne tik konkrečių adresų bet ir tiesiog vietovių ar netgi konkrečių objektų. Paieškos langelyje galima tiesiog įrašyti „Siemens arena“ ir „Google“ navigacija pati suras šio objekto adresą bei parinks optimalų kelionės maršrutą. „Navigation Beta“ taip pat turi daug papildomų galimybių, gerokai palengvinsiančių jūsų keliones, tokių kaip pagalba randant pakeliui esančias lankytinas vietas ar objektus tokius kaip degalinės, poilsio aikštelės, restoranai.

Norėdami pradėti naudotis „Google Maps Navigation“ (Beta), „Google Play“, „Android“ aplikacijų arba „Apple App Store“ programėlių parduotuvėse susiraskite bei savo išmaniajame telefone įsidiekite naujausią „Google Maps“ programėlės versiją, skelbiama pranešime spaudai.

Skaitytojai dalinasi “Google Street View” Kauno vaizdais (foto)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA