Investuotojų „Žalgiriui“ ieško ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A.Sabonis | Kas vyksta Kaune

Investuotojų „Žalgiriui“ ieško ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A.Sabonis

"Kas vyksta Kaune" nuotr.

Kauno miesto savivaldybės pervestus 2 milijonus litų gavę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tęsia komandines treniruotes ir rengiasi penktadienio Eurolygos rungtynėms su Berlyno ALBA klubu.

Tuo tarpu praėjusią savaitę klubo generaliniu direktoriumi tapęs Paulius Motiejūnas kiekvieną dieną susitinka su potencialiais komandos rėmėjais bei viliasi suburti kelių verslininkų grupę, kuri sutiktų traukti legendinį šalies klubą iš finansinės duobės.

„Ieškome kelių investuotojų, o jų dairomės ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje, JAV ir kitose šalyse. Daug padeda ir draugų visame pasaulyje turintis Arvydas Sabonis, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Motiejūnas. – Anksčiau klubas buvo priklausomas nuo kelių bankų, tačiau tai nėra labai gerai ir stengiamės rasti kelis investuotojus.“

„Žalgirio“ klubo skolos siekia apie 25 milijonus litų. Beveik keturis milijonus komanda skolinga dar praėjusį sezoną joje rungtyniavusiems krepšininkams, 18 milijonų reikia, norint pabaigti šį sezoną. Likusi skolos dalis yra juridiniams asmenims.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA