Po inkilų kabinimo akcijos Domeikavoje laukiami naujakuriai (foto) | Kas vyksta Kaune

Po inkilų kabinimo akcijos Domeikavoje laukiami naujakuriai (foto)

Ryčio Mikulėno nuotr.

Kelintus metus iš eilės Darbo partijos Kauno rajono skyrius ne tik organizuoja socialines akcijas, bet ir dalyvauja kitų inicijuojamose akcijose.

Žiemą, per didžiausius šalčius, kai žemė buvo užklota storu sniego sluoksniu, aktyviausi nariai iniciavo akciją „Padėkime paukšteliams žiemą“. Kauno rajono seniūnijose buvo kabinamos lesyklos su maistu mūsų mažiesiems sparnuotiems draugams. Pora mėnesių turėjome tikrai malonų įsipareigojimą, pasirūpinti, kad lesyklos niekada neištuštėtų. Džiugu, kad prie paukštelių maitinimo prisijungdavo vis daugiau rajono gyventojų.

„Ši ir panašios akcijos yra labai puiki auklėjamoji priemonė mūsų vaikams. Vaikai kasdien su džiaugsmu eidavo apžiūrėti pačių pakabintų lesyklų“, – sako Antanas Makarevičius, Darbo partijos Kauno rajono skyriaus pirmininkas.

Atėjus pavasariui, Kauno rajone prisijungėme prie „Darom“ iniciatyvinės grupės organizuotos inkilų kėlimo akcijos „Paukščiai grįžta į namus III“.

Inkilų kabinimo akcijoje dalyvavo Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Antanas Makarevičius,  Kauno rajono tarybos nariai Donatas Janulevičius ir Dalia Šlekienė. Šaltą šeštadienio rytmetį prie šios iniciatyvos prisijungė ir Domeikavos gyventojai kartu su savo vaikais, nešini pačių pasigamintais inkilais.

Bendromis jėgomis Domeikavos parko teritorijoje iškelta per 30 inkilų.

Esame dėkingi Mališauskų šeimai iš Ramučių pagaminusiems dailius, sakais kvepiančius inkilus ir visiems prisidėjusiems prie šios gražios akcijos.

Domeikavos parke iškeltuose inkiluose jau laukiami naujakuriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA