Susidūrę automobiliai taranavo gėrimų išparduotuvę (foto, video) | Kas vyksta Kaune

Susidūrę automobiliai taranavo gėrimų išparduotuvę (foto, video)

Kas vyksta Kaune skaitytojo Merūno nuotr.

Šiandien apie 13:30 val. Jurbarko gatvėje įvyko eismo įvykis, kurio metu tik per plauką pavyko išvengti rimtesnių pasekmių.

Pirminiais duomenimis, abu automobiliai važiavo Petro Vileišio tiltu Jurbarko gatvės link.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” pasakojo skaitytojas Marius, jis stovėjo prie šviesoforo automobilyje Jurbarko gatvėje vykstant link centro ir matė visą įvykį. „Abi mašinos važiavo Vileišio tiltu, abi važiavo antra eismo juosta, tik Renault Megane buvo dar labai toli, kai VW Passat bandė tiesiog apsisukti. Rodė posūkį į kairę, bet šiek tiek (mano galva per daug) „užsimetė” į pirmą juostą. Tada didžiuliu greičiu atlėkė Renault Megane ir norėjo važiuoti tiesiai, VW Passat jau sukosi ir vat kaip viskas gavosi.”

Parduotuvėje dirbusi mergina stipriai išsigando, nes automobilis po smūgio trenkėsi į sieną, išbyrėjo parduotuvės stiklai. Parduotuvės darbuotoja gali džiaugtis, jog yra gimusi po laiminga žvaigžde, nes pastato konstrukcijos vos nekabino kėdės, ant kurios sėdėjo darbuotoja.

Greitosios pagalbos medikai portalui “Kas vyksta Kaune” teigė, kad vienas iš eismo įvykyje dalyvavusių vyriškių, vairavusių VW Passat, pristatytas į Kauno klinikas, jam diagnozuota galvos traumą, kito automobilio vairuotojas su medikais vykti atsisakė.

Įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai sakė, kad kol kas teigti, kuris vairuotojas kaltas, pasakyti negalima, nes abiejų automobilių vairuotojų parodymai nesutampa ir aplinkybės paaiškės tik vėliau, po tyrimo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA