Žalgirio arenoje – grandiozinis estrados legendos S. Povilaičio koncertas (video) | Kas vyksta Kaune

Žalgirio arenoje – grandiozinis estrados legendos S. Povilaičio koncertas (video)

Interneto archyvo nuotr.

Visiems puikiai žinomas šlagerių karalius Stasys Povilaitis, šiais metais scenoje skaičiuojantis jau penkiasdešimtus metus, šeštadienio vakarą savo ištikimiausius gerbėjus legendinė estrados žvaigždė pakvietė į grandiozinį koncertą Kaune, kurį stebėjo beveik pilna Žalgirio arena.

„Jeigu paklaustumėt, kas pasikeitė prieš penkiasdešimt metų ir dabar, atsakyčiau – kad niekas. Žmonės į koncertus susirenka tokie patys laimingi ir gražūs, juk muzika – tai vaistas, kuris veikia geriau nei bet kuris medicininis preparatas, o dabar kai Lietuvoje tiek daug problemų, primygtinai siūlyčiau visiems išnaudoti muzikos terapiją”, – juokauja visada besišypsintis ir šiemet 65 metų gimtadienį atšventęs S. Povilaitis.

S. Povilaitį galima drąsiai vadinti gyva lietuviškos popmuzikos scenos legenda, kuri tapo muzikos autoritetu kelių kartų Lietuvos žmonėms. Tiesa, gerbėjų šis dainininkas turi pačių įvairiausių – ir ištikimų bendraamžių, kuriems „Sudeginti tiltai“ primena jaunystės šėliones, ir jaunimo, kuris „Švieski man vėl“ savo vakarėliuose traukia taip pat audringai kaip kažkada jų tėvai ar net seneliai.

„Būsiu ant scenos tol, kol manęs reikės bent vienam mano gerbėjui. Esu scenos žmogus, man kaip oras yra reikalinga muzika, o didžiausias įvertinimas – pilnos koncertų salės. Kiekviena mano daina gimė įkvėpta gyvenimiškos situacijos, išgyvenimų ir atradimų, tad galiu sakyti, kad kiekviename žingsnyje buvau tiesiog atviras žmogus”, – pasakoja dainininkas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA