Krėvės prospekte esančiame „taške” naktį nebebus galima įsigyti alkoholio | Kas vyksta Kaune

Krėvės prospekte esančiame „taške” naktį nebebus galima įsigyti alkoholio

Asociatyvi/kaunas.lt nuotr.

Kauno miesto taryba kovo 21 d. pritarė sprendimui apriboti prekybos alkoholiniais gėrimais laiką nuo 22 val. iki 8 val. bendrovei „Onrama” priklausančioje kavinėje, esančioje V. Krėvės pr. 104A.

Rengiant sprendimo projektą atsižvelgta į Dainavos policijos komisariato pateiktą informaciją. Policija informavo, kad per 2012 m. gauta 14 įvairaus pobūdžio pranešimų dėl teisėtvarkos pažeidimų, susijusių su naktine kavinės veikla. Policija šioje kavinėje yra užfiksavusi 3 alkoholinių gėrimų pardavimo po 22 val. išsinešimui faktus.

„Ne kartą kreipėmės į Seimą dėl prekybos alkoholiu taisyklių sugriežtinimo, tačiau visuomet sulaukdavome neigiamo atsakymo. Kol nėra kitų teisinių galimybių, kaip kovoti su tokiais naktiniais taškais, bent tokiu būdu galime šiek tiek apriboti įstatymų nesilaikančių naktinių barų veiklą. Tai bent šiek tiek prisidės prie atsakingo alkoholio vartojimo skatinimo”, – teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Tarybos posėdžio metu taip pat buvo nutarta imtis griežtesnių kontroliavimo priemonių dėl visų visą parą mieste veikiančių kavinių-barų, kuriuose galima įsigyti alkoholinių gėrimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA