Pirmą kartą Kaune įvykusioje „Mados ir meno sintezėje“ – duoklė moteriškumui (foto) | Kas vyksta Kaune

Pirmą kartą Kaune įvykusioje „Mados ir meno sintezėje“ – duoklė moteriškumui (foto)

Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienio vakarą keli šimtai susirinkusių Kauno M. Žilinsko dailės galerijos svečių, išvydo naujausias pavasario mados tendencijas – nuo apatinio trikotažo (mados namai „Amoralle“), iki prabangių vakarinių suknelių (Liutauras Salasevičius).

„Džiaugiamės, kad gausiai į renginį susirinkę kauniečiai yra neabejingi madai, tuo pačiu dėkojame jiems už puikiai pavykusį renginį“ – sakė viena iš renginio organizatorių, Dovilė Laimutytė.

Pirmoji savo nėrinių, gipiūro ir tiulio dominuojamą kolekciją pristatė Viktorija Jakučinskaitė („Tiulio fėja“), pati savo kolekcijos pristatymo metu tapusi modeliu.

Išraiškingas, nuotaikingas ir ryškias pavasario kolekcijas pristatė Kristina Rutkauskaitė, Ernesta Jorudė, Miglė Miliauskaitė. Klasikos ir griežtų linijų gerbėjoms buvo skirta Algitos Gudeliauskienės pavasario kolekcija.

Bene daugiausiai aplodismentų sulaukė Liutauro Salasevičiaus (mados namai „Madam pareis vėliau“) vakarinių suknelių kolekcija, pakerėjusi prabanga ir retro akcentais.

Svečių iš Rygos, mados namų „Amoralle“ apatinių drabužių kolekcija buvo skirta nepriklausomoms, elegantiškoms, energingoms moterims.

Tarp kolekcijas demonstruojančių modelių buvo galima išvysti ir gerai žinomų pramogų pasaulio veidų – grupių „Pop Ladies“, „Naujosios pupytės“ merginas, dainininkę Atlantą.

Renginio metu žiūrovai turėjo galimybę stebėti įspūdingą Kauno šokio teatro „Aura“ pasirodymą, pamatyti menininkų Kęstučio Jorudo, Pauliaus Rainio, Arūno Daugėlos darbus.

„Neabejojame, kad kauniečiai yra pasiilgę kokybiškų ir įdomių renginių, todėl tikimės, kad „Mados ir meno sintezė“ taps puikia Kauno miesto tradicija“ – pasakojo Dovilė Laimutytė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA