Radzinausko tiltu važiuojantys turi apsišarvuoti kantrybe, tiltas vėl remontuojamas | Kas vyksta Kaune

Radzinausko tiltu važiuojantys turi apsišarvuoti kantrybe, tiltas vėl remontuojamas

Wikipedia.com nuotr.

Vakar “Kas vyksta Kaune” skaitytojai informavo, kad ir vėl uždarytas eismas dalimi tilto, einančio per Nemuną netoli Lampėdžių.

Radzinausko tiltu apribotas eismas kiekviena kryptimi po vieną eilę, todėl vairuotojai, galintys piko metu išvengti šios vietos, turėtų pasirinkti kitą maršrutą, nes kitaip sugaiš, kol pervažiuos šią remontuojamą kelio atkarpą. Nuo Akademijos atvykstantys vairuotojai turi persirikiuoti į priešpriešinę eismo dalį (kitą tilto pusę), o vykstantys nuo Šilainių turi stebėti kelio ženklus, nes kelias ties tiltu susiaurėja iki vienos eismo juostos. Greitis ribojamas iki 50 km/h.

Kaip teigė Lietuvos kelių direkcijos atstovai, tiltas remontuojamas, nes įlūžo tilto siūlė. Ši tilto pusė jau buvo remontuojama pernai, tačiau defromacinis pjūvis tuo metu buvo geros būklės.

Kelininkai sako, kad šiuo tiltu eismas toks intensyvus, kad neaišku, kada gali prireikti remontuoti vieną ar kitą tilto dalį.

Eismo sąlygų informacinėje sistemoje skelbiama, kad tilto remontas užtruks iki 2 mėnesių, tačiau kelininkai žada darbus baigti kaip įmanoma greičiau nelaukiant šio termino.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA