Donnie McGrath pasiruošęs prisijungti prie komandos, rytojaus mače komandai nepadės Jankūnas ir Delas (video) | Kas vyksta Kaune

Donnie McGrath pasiruošęs prisijungti prie komandos, rytojaus mače komandai nepadės Jankūnas ir Delas (video)

Donnie McGrath oficialiai tapo Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėju. Šį rytą klubas sulaukė paleidžiamojo rašto iš Graikijos. Salonikų PAOK komandos sudėtyje šį sezoną pradėjęs gynėjas Kauno komandoje pakeis dėl asmeninių priežasčių „Žalgirį“ palikusį Ibrahimą Jaaberą.

Kol kas neaišku, ar naujokas išbėgs į aikštę ryt vykstančiame Eurolygos mače su Atėnų „Panathinaikos“, tačiau kaip jis sakė spaudos konferencijoje, yra pasiruošęs padėti komandai.

Sutartis su nauju žaidėju pasirašyta iki šio sezono pabaigos, su galimybe ją pratęsti. Plačiau apie tai, ką mano naujasis „Žalgirio“ žaidėjas, žiūrėkite vaizdo reportaže.

„Žalgirio“ vyr. treneris Joanas Plaza spaudos konferencijoje šiandien pranešė, kad komandą toliau persekioja problemos ir rytojaus mače su Atėnų „Panathinaikos“ komanda nepadės ne tik dėl peties traumos sezoną jau pabaigęs Paulius Jankūnas, bet ir blogai pasijutęs Mario Delas. Platesnis trenerio komentaras – spaudos konferencijos vaizdo įraše.

Kaip J. Plaza minėjo dar šeštadienį po VTB lygos rungtynių, rytojaus mačas arenoje – svarbiausios šio sezono rungtynės, nuo kurių priklausys komandos padėtis tolimesniame kelyje į geriausių Eurolygos komandų olimpą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA