Į Kauną atkeliavo „Harlem Shake” šokio banga, penktadienį rengiamas masinis šokis | Kas vyksta Kaune

Į Kauną atkeliavo „Harlem Shake” šokio banga, penktadienį rengiamas masinis šokis

Vaizdo reportažo stop kadras

Ateinantį penktadienį kauniečiai kviečiami prisijungti prie masinio „Harlem Shake” šokio, kuris 17 valandą bus šokamas Nepriklausomybės aikštėje (prie Soboro) šalia vaikų žaidimų aikštelės.

„Harlem Shake” vadinamas šokis išpopuliarėjo, kai vasario 2d. penkios paauglės iš Australijos įkėlė pirmąją klipo versiją, po kurios internete pasipylė šimtai šokį atkartojančių klipų visame pasaulyje. Klipo scenarijai vienodi, skiriasi tik aktoriai. Pradžioje, pagal muziką šoka vienas žmogus, o po keliolikos sekundžių jo šokio judesius atkartoja kiti žmonės, apsirengę įvairiausiais drabužiais, užsidėję kepures, šalmus ar kt. Įdomu tai, jog prie šios idėjos jungiasi ne tik pavieniai žmonės, bet ir policijos pareigūnai, kitų profesijų atstovai.

Nors Kaune jau yra nufilmuoti keli vaizdo klipai, organizatoriai siekia surengti masinį šokį su kuo daugiau dalyvių, kad vaizdo klipu būtų galima parodyti pasauliui, jog ir Kaune gyvena šaunūs ir iniciatyvūs žmonės.

Organizatoriai siekia, kad Kauno „Harlem Shake” šokis būtų išskirtinis, todėl socialiniame tinkle dalyvius ragina atsinešti šalmus, kaukes, kitus nekasdienius drabužius ir žinoma, nepamiršti geros nuotaikos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA