„Gargare“ šėls „progressive house“ muzikos magas – Guy J | Kas vyksta Kaune

„Gargare“ šėls „progressive house“ muzikos magas – Guy J

Renginio organizatorių nuotr.

Vasario 23 dieną, šeštadienį, Kauno klubas „Gargaras“ sulauks ypatingo svečio. Į Lietuvą vieninteliam pasirodymui atvyks „progressive house“ muzikos magas Guy J, praneša renginio organizatoriai. Jei pasaulio klubinėje scenoje šiandien vyktų produktyviausio prodiuserio rinkimai, tarp kandidatų be jokios abejonės būtų jis. Naujienos iš du albumus jau išleidusio atlikėjo studijos pilasi kaip iš gausybės rago.

Ilgus metus bendradarbiavęs su garsiąja John Digweed leidykla „Bedrock“, pernai didžėjus suprato, kad „produkcijos – labai daug“ ir įkūrė savo leidybinę kompaniją „Lost & Found“.

Įdomu tai, kad „Gargaro“ svečio produkcija vienodai džiaugiasi tiek „house“, tiek ir „techno“ atlikėjų stovyklos. Be šokių aikšteles lydančių Guy J kūrinių neapsieina nė vieno A klasės didžėjaus pasirodymas. Į Lietuvą atvykstančio prodiuserio kūrinius suka visi: nuo Sven Vath iki James Zabiela, nuo Hernan Cattaneo iki John Digweed.

Guy J garsėja ir tuo, jog skirtingiems klubams kuria skirtingą programą. „Kiekviena šokių salė skirtingai reaguoja į muzikos garsus ir tai mane įkvepia. Sugrįždamas į vieną ar kitą klubą ruošiu pasirodymą specialiai tai publikai – kuriu ir renku muziką, įkvėptą mano ankstesnės patirties čia“, – pasakoja atlikėjas.

Įtemptas pasirodymų grafikas didžėjų nuolatos blaško po visą pasaulį. Kaip Guy J atlaiko krūvį? „Stengiuosi negerti per daug. Žinoma, smagu įmesti burnelę, tačiau skristi lėktuvu kankinamam pagirių yra blogiausia, kas gali atsitikti keliaujant. Didžėjavimas yra mano darbas, žiūriu į tai rimtai“, – sako Guy J.

Guy J taip pat yra gyvas pavyzdys, kad Belgijoje reziduoja ne tik nuobodūs visos Europos biurokratai, bet ir šokių muzikos žvaigždės. Kodėl atlikėjas iš Izraelio persikėlė į šią šalį?„Dėl savo gyvenimo meilės, su kuria pernai susituokėme. Belgija – gera vieta gyventi. Iš čia lengva pasiekti kitas Europos šalis, tai – atsipalaidavusi šalis. Viskas puiku, išskyrus orą“, – pasakoja didžėjus.

Reikia tikėtis, kad Lietuvos orai Guy J neišgąsdins, o atmosfera klube „Gargaras“ bus karšta kaip vasarą. Belgijoje reziduojantį Izraelio didžėjų ir prodiuserį apšildys Arnas D, o naktį aštriais klubiniais kirčiais užbaigs Manfredas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA