Latvijos ir Lietuvos vežimėlių krepšinio taurės pirmenybėse pergalę šventė kauniečiai | Kas vyksta Kaune

Latvijos ir Lietuvos vežimėlių krepšinio taurės pirmenybėse pergalę šventė kauniečiai

LSU nuotr.

Šiandien Kaune prasidėjo Latvijos ir Lietuvos vežimėlių krepšinio taurės pirmenybės. Pirmosiose rungtynėse susitiko Kauno „LSU-RSK“ ir Vilniaus „Draugystės“ komandos. Po atkaklios kovos 65:52 (13:9, 18:16,19:9,15:17) pergalę iškovojo kauniečiai. Pirmojoje susitikimo dalyje komandas skyrė vos keli taškai, tačiau labiau patyrę kauniečiai geriau sužaidė trečiąjį kėlinį, laimėję dešimties taškų skirtumu 19:9. Kauniečiams net 33 taškus pelnė V.Skučas, vilniečių gretose rezultatyviausias buvo S.Kulboka- 20 taškų.

„Pirmoje rungtynių dalyje neblogai gynėmės, bet prastai pataikėme. Vilniaus komanda žaidė gerai, tad kova turėjo patikti žiūrovams. Džiaugiuosi, kad trečiajame kėlinyje pavyko geriau atakuoti ir iškovoti pirmąją pergalę pirmenybėse“,- sakė „LSU-RSK“ treneris Kęstutis Skučas.

Kitas Latvijos ir Lietuvos vežimėlių krepšinio taurės pirmenybių turas kovo 16 dieną vyks Vilniuje. Jame dalyvaus ir Latvijos komandos. Pirmą kartą rengiamose varžybose daugiau kaip tris mėnesius dėl apdovanojimų kovos keturios latvių ir lietuvių komandos, pranešė Lietuvos sporto universitetas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA