Skaitytojo laiškas: Laisvės alėjoje siaučia telefonų vagis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo laiškas: Laisvės alėjoje siaučia telefonų vagis (papildyta)

Fotoskrydis.lt nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi vienas Kauno gyventojas, norėdamas informuoti kitus miestiečius apie Laisvės alėjoje siaučiančiu telefono vagis.

Kaip rašo skaitytojas, Laisvės alėjoje „siautėja” jei galima taip pavadinti telefonų vagys. Jie prieina ir prašo duoti telefoną, neva reikia paskambinti draugui, nes turi išvažiuoti į Rygą, jo telefonas išsikrovė, o jį turi atvažiuot paimti.

Pristojęs prie mūsų draugų grupelės prastovėjo apie 10 min. įtikinėdamas, kad tikrai reikia telefono ir reikia paskambinti. Papasakojo, jog atvyko iš Vilniaus. Jo išvaizda: ūgis maždaug 190-195cm, normalaus kūno sudėjimo, vaikšto su kapišonu, amžius maždaug 38-46 metai. Su tokia nelabai skusta barzdele, balsas grubus, bet bando kalbėti gražiai ir švelniai, plaukai berods tamsūs, per kapišoną nelabai matėsi.

PAPILDYTA 02.15 kitu skaitytojo laišku

„Vakar perskaičiau jūsų straipsnį apie telefonų vagį, tai norėjau parašyti, kad tai visiškai tiesa, nes trečiadienio popietę man nutiko panaši situacija. Apie 4h dienos, po paskaitų einant į stotelę, iš kurios turėjau važiuoti į studentų bendrabutį (iš Laisvės alėjos stotelės), prie manęs prisikabino vyras, kurio apibūdinimas labai atitinka aprašymą straipsnyje. Istorija skiriasi tuo, kad manęs prašė nepaskambinti, o grasino man, kad atiduočiau telefoną. Deja, viskas pakrypo stipresne puse, jis man pradėjo grąsinti. Aš nebežinodamas, ką daryti, tiesiog „Dėjau į kojas” ir tikėjausi pabėgti nuo jo, bet jis mane pradėjo vytis, nuo pat Ožeškienės gatvės vijosi iki VDU menų fakulteto. Ačiū Dievui, viskas baigėsi geruoju ir man pavyko pabėgti, vėliau iškviečiau policiją, bet tiek ir tepadėjo jie, pasakydami „tai gerai, tu eik į savo stotelę, o mes čia pasivažinėsime, jei ką pamatysime, išspęsime, o jei tave vėl jis užpuls, skambink į policiją”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA