Skaitytojo laiškas: švaros įmonėje dirbanti moteris šiukšlino parke? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo laiškas: švaros įmonėje dirbanti moteris šiukšlino parke?

"Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi skaitytojas, Panemunės šile užfiksavęs kuriozišką situaciją.

Ketvirtadienį, vasario 7-ąją, apie 15 val. Kaune, prie Baterijos plente esančio apleisto, galimai nuo seno užsilikusio karinio statinio, buvo pastebėta raudonos spalvos „Toyota”. Jos vairuotoja šalia transporto priemonės išmetinėjo šiukšles. Transporto priemonė buvo apklijuota vienos švaros firmos atributika. Ši įmonė siūlo platų valymo paslaugų spektrą įvairaus pobūdžio klientams visoje Lietuvoje.

Baterijos plentas driekiasi Panemunės šilu, kuris oficialiai vadinamas Jono Basanavičiaus parku. Taip jis buvo pavadintas dar 1928 metais. Tačiau miestelėnai iki šiol jį dažniau vadina tiesiog Panemunės šilu.

„Kas vyksta Kaune” skaitytojas savo ruožtu susisiekė su minėta švaros firma, kuriai priklauso automobilis, ir apie darbuotojos pažeidimą informavo įmonės Kauno filialo vadovę. Netrukus skaitytoją pasiekė išsamus paaiškinimas:

Laba diena. Ačiū už pastebėjimus. Darbuotoja neigė faktą, jog šiukšles išmetinėjo, ji ten išleidžia pasibėgioti šunį, o užvažiavus ant šiukšlių maišo bandė jį ištraukti iš po automobilio ratų,  bet faktus jau sunku bepatikrinti. Tačiau tikrai dėkojame už perspėjimą, manau tikrai nėra tinkama su tarnybiniu automobiliu darbo metu po šiukšlynus važinėti…”.

Mums laišką parašęs skaitytojas pataria, „kauniečiai, jei jau užvažiuojate ant šiukšlių maišo ir bandote jį ištraukti iš po ratų, vedžiokite bent jau realų ir matomą, o ne įsivaizduojamą, šunį.”

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA