Skaitytojos laiškas: Kazimiero mugės organizatoriai vėl neišlaikė egzamino | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos laiškas: Kazimiero mugės organizatoriai vėl neišlaikė egzamino

Nuotr. iš vaizdo įrašo

Į “Kas vyksta Kaune” redakciją šiandien kreipėsi skaitytoja Viktorija, kuri papasakojo apie susidariusią situaciją Žemės ūkio rūmuose.

Kiekvienais metais, prieš Kazimiero mugę prekeiviai turi užsiregistruoti dėl prekybos vietos, tačiau registracija galima tik atvykus į vietą. Nors registracija prasidėjo tik pirmadienio ryte, žmonės jau nuo šeštadienio ryto sudarinėjo sąrašus. Iki sekmadienio vakaro šiame sąraše buvo per 120 prekeivių, užsiėmusių eilę, tačiau tuo nebuvo patenkinti iš mugės Rumšiškėse vėliau atvažiavę prekeiviai. Įsikarščiavę prekybininkai tą sąrašą suplėšė, vėliau dėl to kaltino ne tik vieni kitus, bet ir mugės organizatorių, kuris telefonu laukiantiems pasakė, kad sąrašų jis neplėšė ir kad tai yra ne jo reikalas. Jis paminėjo, kad registracija vyksta kabinete ir į mugę bus užregistruoti visi, kas ateis į kabinetą.

Vėliau atvykę ėmė sudarinėti naują sąrašą, kuriame pirmieji įrašyti atvykę vėliau. Sudarę naują sąrašą, žmonės laukdami pirmadienio ryto, liko nakvoti ir saugoti sąrašą. Miegojo kas kur: vieni ilsėjosi rūmuose, kiti automobiliuose.

Kaip laiške rašo skaitytoja, ji atvyko į Žemės ūkio rūmus pirmadienį, apie 6 val. ryto, ten ją pasitiko žmonių grūstis, vyko nepatenkintųjų karštos diskusijos dėl sąrašo ir tvarkos, kuri kartojasi kiekvienais metais prieš Kazimiero mugę Kaune.

Baigdama laišką skaitytoja stebisi, kodėl Kaune iki šiol nėra elektroninės registracijos, kad žmonėms nereikėtų budėti ir stovėti gyvoje eilėje po kelias paras iš eilės.

„Kas vyksta Kaune” apsilankė žemės ūkio rūmuose apie vidurdienį, didelių žmonių spūsčių jau nebuvo, tačiau keliasdešimt žmonių laukė gyvoje eilėje.

Jei ir jūs turite istoriją ir ja norite pasidalinti, atsiųskite ją mums kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA