„Žalgirio” klubo savininkas nesulaukė pasitarimo pabaigos ir pareiškė, kad atsisako savininko statuso | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio” klubo savininkas nesulaukė pasitarimo pabaigos ir pareiškė, kad atsisako savininko statuso

Nuotr. iš vaizdo įrašo

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas penktadienio rytą apsilankė Kauno savivaldybėje, kur buvo planuojama aptarti paramos klubui galimybes su miesto savivaldybės ir kitų sporto šakų atstovais. Kartu V. Romanovu savivaldybėje apsilankė Paulius Jankūnas, broliai Kšyštofas bei Darjušas Lavrinovičiai ir klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

Prieš oficialius pokalbius buvo parodytas filmas apie Kauno „Žalgirio“ arenos statybas. Tai sukėlė V. Romanovo pasipiktinimą ir jis jau pradžioje susitikimo išsakė savo nuomonę, kad šis susitikimas yra reklaminis, skirtas pasireklamuoti politikams ir kad jame nieko nebus nutarta.

Klubo sporto direktorius susitikime sakė, kad „Žalgiris“ yra geriausia reklama Kauno miestui. V. Masalskis priminė, kad nuo kitų metų pasikeitus nuostatams Eurolygoje labiau figūruos ne „Žalgirio“, o Kauno vardas. V. Masalskis neslėpė, kad situacija „Žalgiryje“ šiuo metu itin sudėtinga.

V. Romanovas, komentuodamas administracijos direktoriaus žodžius, kad Žalgirio klubui 10 mln. litų skirti nėra galimybių, atsakė, kad jau pradėjo tvarkyti dokumentus ir atsisako klubo savininko statuso.

Susitikimui nesibaigus, V. Romanovas įsivėlęs į žodinį konfliktą su rankininkų atstovu Antanu Skarbaliumi nusprendė palikti posėdį ir demonstratyviai pasišalino. Kviečiame žiūrėti vaizdo įrašą, ką palikdamas savivaldybės pastatą prie rūbinės sakė dabartinis „Žalgirio“ klubo savininkas. Susitikimo vaizdo įrašą patalpinsime vėliau, po kelių valandų.

Paklaustas, kodėl nusprendė perduoti klubą kitiems asmenims V. Romanovas teigė, kad savivaldybė nuolat akcentuoja, kad „Žalgiris“ privatus klubas ir turi verstis pats.

Posėdį palikus V. Romanovui toliau vyko diskusija apie savivaldybės paramą „Žalgiriui“. Savivaldybės atstovai sako, kad šiuo metu galima reali parama „Žalgirio“ klubui yra 2 mln. Lt. Susitikimo metu klubo atstovai minėjo, kad šiuo metu klubo skola žaidėjams siekia 25 mln. Lt, o žaidėjai yra negavę atlyginimų už 3-4 mėn.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA