Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Ibrahimas Jaaberas palieka komandą | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ žaidėjas Ibrahimas Jaaberas palieka komandą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Svarbių Eurolygos „Top 16“ etapo rungtynių su Berlyno ALBA išvakarėse Kauno „Žalgiris“ sulaukė netikėtos žinios – gynėjas Ibrahimas Jaaberas informavo klubą, kad dėl asmeninių priežasčių palieka komandą.

Klubui atsiųstame laiške amerikietis savo sprendimą motyvavo asmeniniais įsitikinimais.

„I.Jaaberas pareiškė, kad jis nesutinka su krepšinyje įprastomis reklamos ant marškinėlių taisyklėmis. Taip pat nuo suolelio stebėjęs LKL rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“ jis pasipiktino palaikymo grupės pasirodymu pertraukėlių metu. Kitą dieną minėdamas šias priežastis, Ibrahimas parašė laišką klubui, kuriame teigė, kad daugiau nežais tiek mūsų, tiek kitose Europos komandose“, – sakė Kauno „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

„Toks krepšininko sprendimas mus nustebino. Jeigu jis padengs nuostolius „Žalgiriui“, žaidėjui kliūčių išvykti nedarysime. Vis dėlto keistokai atrodo vienas dalykas. I.Jaaberas ne pirmus metus žaidžia Europoje, sudarė sutartį su „Žalgiriu“ tarpininkaujant jo agentui, todėl abu puikiai žinojo taisykles ir sąlygas Europos klubuose“, – teigė „Žalgirio“ sporto direktorius.

„Suprantu, kad dėl tokio sprendimo galbūt niekada neuždirbsiu pinigų iš krepšinio, bet dėl savo įsitikinimų aš esu pasirengęs padaryti tokią auką“, – tvirtino I.Jaaberas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA