Skaitytojo laiškas: naujas čigonių būdas vogti pinigus parduotuvėse | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo laiškas: naujas čigonių būdas vogti pinigus parduotuvėse

Apsaugos kamerų nuotr.

“Kas vyksta Kaune” skaitytojai ragina saugotis romų tautybės moterų, kurios apgaulės būdu savinasi joms nepriklausančius pinigus. Pateikiame skaitytojo įspėjimą, kuriame pasakojama, kaip vakar nuo dviejų moterų čigonių nukentėjo nieko neįtarianti vaistininkė. Šia istorija siekiame atkreipti kitų su pinigais dirbančių kauniečių dėmesį nei akimirka nepasitikėti nepažįstamais žmonėmis, pinigus skaičiuoti kiekvieną kartą ir būti atidiems.

Į vaistinę vakar vakare atėjo dvi čigonės (viena rudu paltu ir skara kita – juodu paltu ir su skara). Jaunesnė kalbėjo angliškai, vyresnė tik savo kalba. Jos pirko vaistų už 5 lt ir padavė 500 lt kupiurą. Tada kai gavo grąžą, vaistininkei pasakė, kad trūksta pinigų. Vaistininkė perskaičiuoja dar kartą ir parodo, jog viskas gerai. Tada kita sako: aš turiu 5 Lt, grąžinkite tuos 500 lt. Ir vaistininkė pasiima tuos pinigus, kurie taip ir gulejo. Joms atiduoda 500 lt. Kadangi pries kelias sekundes pinigai buvo skaičiuoti, tai dar kartą neperskaičiavo. Čia ir buvo vaistininkės klaida, nes tenai jau truko 300 lt. Jos išėjusios bėgte nubėgo iki mašinos. Automobilis ryškiai mėlynas sedanas. Buvo tamsu, blogai matėsi, automobilio markės neužfiksavo.

Parduotuvės vaizdo kameros užfiksavo šias pinigus grobiančias moteris, tačiau veidų užfiksuoti nepavyko, nes moterys buvo paslėpusios savo veidus, matyt žinojo, jog yra stebimos vaizdo kamerų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA