Į atgimstančią „Jazz Palėpę” penktadienį trauks reggae ir jungle muzikose mėgėjai | Kas vyksta Kaune

Į atgimstančią „Jazz Palėpę” penktadienį trauks reggae ir jungle muzikose mėgėjai

Organizatorių nuotr.

Sausio 18 d., penktadienį, atsinaujinusiame gyvos ir elektroninės muzikos klube „PuntoJazz Palėpė“ vyks jau ne pirmus metus skaičiuojantis alternatyvios reggae ir jungle muzikos renginys „Green Feet Inn‘a Jungle: ORIGINAL KAUNAS JUNGLIST“.

Vakarėlių serija Green Feet Inn‘a Jungle, lankytojams jau įsiminusi kaip Lietuvos ir užsienio reggae ir jungle atlikėjų scenos skleidėja, vyksta jau ne pirmą kartą. Prieš kelis metus sėkmingai pradėję renginių seriją populiariausiuose to meto naktiniuose klubuose, kvietę įvairiausių reggae ir jungle krypčių gerbėjus, neseniai Vilniuje ir Kaune pristatę tokius atlikėjus, kaip El Fata ir MC Oliva, šį penktadienį Green Feet Inn‘a Jungle naują vakarėlių vietą „PuntoJazz Palėpė“ atidarys išskirtinai kauniečių vakaru.

Vakarėlių „Groove Tribe“ komandos pagrindinis organizatorius Erik Berežok, Lietuvos naktinių vakarėlių scenoje geriau žinomas kaip E-roott, šio penktadienio vakarą pristatys, kaip sufleruoja pavadinimas, gerai žinomus kauniečius. Pozityvia muzika dalinsis Lietuvos reggae vėliavnešys E-roott ir Groove Tribe narys Numba None, jungle ritmais šokdins Ted D ir Toloud, o nemažą stažą turintys vakarėlių organizatoriai Roadsman ir Pakas ruošia specialią muzikinę vakaro selekciją.

Nuo praėjusio gruodžio pradėjusi kviesti įvairiausią publiką, „PuntoJazz Palėpė“ šiuos metus pasitinka kaip nauja kokybiškos muzikos renginių erdvė, kiekvieną savaitę subursianti platų klausytojų ratą. Ateinantys mėnesiai žada itin plačią Lietuvos atlikėjų programą nuo trečiadienio iki šeštadienio – ištikimi lankytojai galės įvertinti Jazz, laisvos improvizacijos ir gyvos muzikos vakarus bei geriausius elektroninės muzikos vardus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA