Originali suvažinėto šunyčio gelbėjimo operacija baigėsi sėkmingai | Kas vyksta Kaune

Originali suvažinėto šunyčio gelbėjimo operacija baigėsi sėkmingai

VšĮ "Penkta koja" "Facebook" profilio nuotr.

Šiandien apie vidurdienį VšĮ „Penkta koja“ savo „Facebook“ profilyje paviešino originalią sužeisto šunyčio gelbėjimo istoriją.

Automobilio partrenktas maždaug 3 mėnesių šunelis, įdėtas į „Maximos“ maišelį kartu su rašteliu „Mane suvažinėjo. Gelbėkit“ buvo paliktas prie vienos iš Kauno poliklinikų. Maišelyje gyvūną atnešęs žmogus, paliko pjaustytų lašinių, kad nelaimėlis turėtų kuo maitintis kol sulauks tinkamos pagalbos.

Pas gydytojus skubantys miestiečiai pastebėjo nelaimingą padarėlį, o poliklinikos darbuotojai apie įvykį informavo „Penktos kojos“ savanorius.

Atvykusi „Penktos kojos“ atstovė šunelį nugabeno veterinaro apžiūrai. Skelbiama, kad gyvūnui lūžę dubens kaulai, todėl kol kas jam skirtas „narvo“, t. y., gulėjimo, rėžimas. Jei per porą savaičių šuneliui nepagerės, jo laukia operacija.

Jei ir jūs radote nelaimingą keturkojį, nepalikite jo likimo valiai. Suteikti pagalbą galite skambindami bendruoju pagalbos telefonu 112, susisiekdami su VšĮ „Penkta koja“ savanoriais telefonu 868542471, el. paštu info@penktakoja.lt arba nugabendami gyvūną tiesiai pas veterinarą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA