Kauniečių šeimoje pasaulį išvydo trynukai | Kas vyksta Kaune

Kauniečių šeimoje pasaulį išvydo trynukai

kaunas.lt nuotr.

Kauniečių Oksanos ir Gintaro Balčiunų šeimoje gimė trynukai: Ieva, Rūta ir Adas. Tai pirmi šios šeimos vaikai. Tokio gražaus įvykio proga šią kauniečių šeimą pasveikino miesto meras Andrius Kupčinskas su žmona Jurgita.

„Sveikinu šeimos pagausėjimo proga. Linkiu, kad vaikučiai augtų sveiki, žvalūs, kad nesirgtų. Tegul Jūsų namuose netyla vaikų krykštavimas”, – sakė meras A. Kupčinskas.

Auginant tris atžalas, tėvams atsiranda daug rūpesčių, prireikia daug daugiau dėmesio, artimųjų paramos. O. ir G. Balčiunų šeimai „PZU Lietuva gyvybės draudimas” Kauno skyriaus vadovas Darijus Strimaitis įteikė visų trijų vaikų draudimą nuo nelaimingų atsitikimų.

UAB „Spirig Baltikum” vadovė Aušra Vitkevičienė kiekvienam mažyliui padovanojo Šveicarijos kapitalo įmonės „MedexSwiss” produktą „ZincoSkin”, skirtą šuntančios vaiko odelės po sauskelnemis priežiūrai ir gydymui. Be to, kiekvienam mažyliui svečiai padovanojo po batukus.

Šnekučiuojantis prie vaišių stalo, matėsi, kad ir mama, ir tėvelis, ir močiutė turi ką veikti – kiekvienas mažylis reikalauja dėmesio.

„Vienas miega, kitas šaukia, kad nori valgyti, o kai pastarasis nurimsta, tuojau pat kitas pareiškia savo pageidavimus”, – sakė ponia Oksana. Tėtis Gintaras puikiai moka elgtis su mažyliais. Ant jo rankų vaikučiai ir snaudžia, ir „sportuoja”. Mero žmona Jurgita ir UAB „Spirig Baltikum” vadovė Aušra taip pat įrodė, kad moka elgtis su mažais vaikais, kurie ramiai jautėsi viešnių rankose.

Mažylių tėveliai Oksana ir Gintaras Balčiunai – tikri kauniečiai. Vienas mokėsi dabartinėje A. Mickevičiaus gimnazijoje, o kitas – V. Kuprevičiaus vidurinėje mokykloje. O. ir G. Balčiunai patenkinti, kad gyvena greta „Girstučio”. Jie laukia, kada bus atidarytas baseinas, nes mėgsta plaukioti, mėgautis pirties malonumais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA