Išrinktos gražiausios Kauno darželinukų kurtos eglutės (foto) | Kas vyksta Kaune

Išrinktos gražiausios Kauno darželinukų kurtos eglutės (foto)

Renginio organizatorių nuotr.

Kaune surengtoje specialioje parodoje gruodžio pabaigoje ir sausio pradžioje buvo demonstruojamos darželinukų kartu su auklėtojomis ir tėveliais kurtos išskirtinės Kalėdinės eglutės. Parodos lankytojus stebino mažųjų kauniečių išradingumas, todėl apdovanoti buvo net trys mažųjų kūriniai.

Išradingiausia buvo pripažinta „Girstučio“ lopšelio-darželio „Draugų eglė“, kalėdiškiausios titulas atiteko „Smalsučio“ lopšelio-darželio kūriniui „Moja eglutė žalia šakele“, o gražiausia išrinkta „Nežiniuko“ lopšelio-darželio „Eglė – snaigių karalienė“. Nugalėtojus išrinko parodos lankytojai.

Eglutes mažieji kauniečiai kūrė iš kartono atraižų, plastikinių indelių ir kitokių antrinių bei netradicinių žaliavų, pavyzdžiui, makaronų.

Pasak parodos organizatorių, eglučių kūrybos idėjos buvo pačių vaikų, o suaugusieji tik padėjo jas įgyvendinti. Anot jų, tai lavina vaikų fantaziją ir parodo jiems kiek daug naudingų dalykų galima padaryti iš antrinių žaliavų.

Parodos uždarymo šventėje darželinukai pademonstravo ir kitus savo talentus: vaikai šoko, dainavo, deklamavo eiles.

Šią parodą rengia Gričiupio seniūnija su keletu Kauno miesto vaikų darželių, o mažųjų kauniečių darbai buvo eksponuojami prekybos ir paslaugų centre „Molas“.

„Jau ne pirmus metus prisidedame prie šios parodos rengimo ir visada smagu stebėti šypsenas vaikų veiduose, kai jie gali įgyvendinti savo idėjas, pademonstruoti talentus ir sulaukti įvertinimo“, – sako „Molo“ marketingo vadovė Kristina Dilinskaitė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA