Lietuvos muzikos apdovanojimus M.A.M.A. 2012 ves linksmieji „radistai” | Kas vyksta Kaune

Lietuvos muzikos apdovanojimus M.A.M.A. 2012 ves linksmieji „radistai”

Renginio organizatorių nuotr.

Sausio 11 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiantys antrieji Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A. 2012 bus ne tik kūrybingi ir dinamiški, bet ir pašėlusiai nuotaikingi, kadangi prie jų vairo stos charizmatiški Lietuvos jaunimo dievukai – „radistai“ Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys!

„Mes turime Lietuvą, Lietuva turi muziką, muzika turi M.A.M.A., o M.A.M.A. turi radistus!“ – juokiasi Rolandas, fotografo Dariaus Gražio studijoje aukštai iškeldamas aukso raidėmis tviskančią apdovanojimų statulėlę.

Savaitgalį 5-ąjį gimtadienį pilnoje sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“ atšventę “radistai” džiaugiasi sulaukę kvietimo vesti svarbiausią metų renginį – Lietuvos muzikos apdovanojimus M.A.M.A. 2012.

„Esame žiauriai patenkinti, jaučiamės pagerbti, sulaukę pripažinimo ir tikrai neeilinio pasiūlymo. Jį vertiname atsakingai ir pažadame su mums patikėtu darbu susitvarkyti. Vis dėlto, penkis metus radijo stotyje dirbame su muzika, pažįstame atlikėjus, žinome, ką jie nuveikė per metus. Todėl mus tiesiog privalėjo pakviesti šios šventės vedėjais, kitaip ir negalėjo būti!“ – sako J.Nainys.

Fotosesijos metu jis su kolega Rolandu turėjo ne tik pasipuošti prašmatniais „Pierre Cardin“ ir „Suit Supply“ kostiumais bei aksesuarais, bet ir nusimesti kelnes. Tačiau pasiūlymą vyrai priėmė ne drovėdamiesi, o šūkčiodami iš džiaugsmo, kaip smagu apnuoginti šlaunis! „Nuogumas mus lydi visur, kitados nuogi keturias valandas vedėme laidą“, – primena Jonas. „Tiesą sakant, supykome, kad mus suvaržė švarkais, nes esame pratę eteryje būti nuogi“, – koketuoja Rolandas.

Ko iš jų – eterio chuliganų – galima tikėtis M.A.M.A. 2012 renginyje, kurį tiesiogiai transliuos TV6, TV3 ir tv3play.lt? „Mes nesuskaičiuojamą galybę metų dirbame tiesioginiame eteryje, pažįstame visus Lietuvos muzikantus, o likusią šalies dalį savo laidose kalbinome telefonu. Todėl esame pasiruošę užgožti asmeninį bjaurumą ir nutiesti tauriausios meilės tiltą tarp ceremonijoje dalyvausiančio atlikėjo ir žiūrovo“, – lieja emocijas R.Mackevičius.

M.A.M.A. scenoje sausio 11 d. nepamirštamus pasirodymus surengs Džordana Butkutė, Marijonas Mikutavičius ir „G&G Sindikatas“, Donatas Montvydas, reperis Alekna, „Rondo“, „Pinup Girls“, „Gerai Gerai & Miss Sheep“, Markas Palubenka, „The Perfect Pill“ ir daugelis kitų.

Beveik keturių valandų ceremoniją ves ne tik energingasis J.Nainio ir R.Mackevičiaus duetas – renginyje dirbs ir daugiau vedėjų, kurių vardai kol kas neatskleidžiami, tačiau vienam jų jau rengiama speciali ložė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA