Atviras Kauno troleibusų parko vairuotojos laiškas Kauno valdininkams | Kas vyksta Kaune

Atviras Kauno troleibusų parko vairuotojos laiškas Kauno valdininkams

Archyvo nuotr.

Ne kartą esame rašę, kad miesto gyventojai nėra patenkinti gatvių priežiūra Kaune žiemą. Tačiau ką daryti mieste dirbantiems ir gyventojus vežiojantiems visuomeninio transporto vairuotojams, kurie kiekvieną mielą dieną mus veža iš namų, darbo, mokyklos ar universiteto, juk suvaldyti autobusą ar troleibusą slidžiose miesto gatvėse yra kur kas sudėtingiau nei lengvąjį automobilį? O ir atsakomybė važiuojant ne sau vienam, kur kas didesnė.

„Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė vienos „Autrolio” darbuotojos laiškas miesto valdžiai, kuriame vairuotoja išdėsto situaciją ir prašo valdininkų pasiaiškinti.

Primename, kad dėl sidžios kelio dangos praėjusiais metais įvyko ne vienas eismo įvykis, apie juos esame jau rašę.

 

TROLEIBUSO VAIRUOTOJOS LAIŠKAS

Ponai valdininkai, norėtume sužinoti atsakymą į klausimą – kodėl 2012 m . gruodžio mėn. 28d. rytą, ypač prieš rytinį piką, nebuvo pabarstytos drusko pagrindinės miesto gatvės, kuriomis važinėja visuomeninis transportas? Ir dar esant tokiam dideliam plikledžiui! Mums, troleibuso vairuotojoms tai buvo šokas ir nesuprantamas daykas.

Troleibusai nevažiavo, o čiuožė. Lygiame kelyje buvo sunku suvaldyti troleibusą, o prie sustojimų išvis privažiuoti neįmanoma. Buvo taip slidu, kad troleibusai nučiuoždavo toliau nuo sustojimo vietos.

Savanorių prospekto ir Kovo 11-osios g. sankryža, vadinama Kalniečių kėlė siaubą, buvo tokia ledo arena, kad joje treniruotis galėtų mūsų čempionai M. Drobiazko ir P. Vanagas.

Ponai, tik nesakykite, kad druska pasibaigė. Gera šeimininkė ruošia žiemai atsargas, kad iki pavasario užtektų, ir technikos turite pakankamai.

Viena keleivė pasakė, kad užsienyje esant tokiam plikledžiui visuomeninis transportas iš garažų neišvažiuotų, o kodėl jūs išvažiavote?

Gal ir mums reikėtų lygiuotis į užsienį?

Lauksime atsakymo.

Troleibuso vairuotoja Jūratė S.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA