Draugystės gatvėje druskos barstytuvas susidūrė su lengvuoju automobiliu, gatvės – čiuožykla | Kas vyksta Kaune

Draugystės gatvėje druskos barstytuvas susidūrė su lengvuoju automobiliu, gatvės – čiuožykla

Kas vyksta Kaune skaitytojo Giedriaus nuotr.

Šiandien nuo pat ryto Kauno vairuotojai keikė miesto kelininkus, nes per rytinį piką miesto gatvės buvo virtusios tikra čiuožykla. Apie tai nuo ankstaus ryto kitus kauniečius informavo „Kas vyksta Kaune” Facebook bendruomenės nariai.

Slidžios miesto gatvės pradėtos barstyti tik po 9 valandos ryte, o skaitytojai praneša, kad daugelyje miesto gatvių yra dalinai sutrikęs eismas, automobiliai slidinėja.

Skaitytojas Giedrius Draugystės gatvėje užfiksavo vaizdelį, kuriame galite matyti, kad slidi kelio danga pavojinga ir patiems kelininkams, prižiūrintiems Kauno regiono kelius. Štai vienas jų šiandien pusdieniui įstrigo Draugystės gatvėje, nes pateko į eismo įvykį.

Orai Kaune žada išlikti panašūs, todėl ir rytoj bei poryt vairuotojai raginami vairuoti saugiai ir atsargiai, nes rytinės oro sąlygos palankios formuotis plikledžiui.

Tuo tarpu Kauno savivaldybė informavo, kad nuo 5 val. ryto UAB „Kauno švara” šlapios druskos mišiniu pabarstė visas Kauno gatves, viadukus, įkalnes. Šaligatviai buvo pabarstyti 2 kartus.
Pirmą kartą šaligatviai barstyti ketvirtadienį vakare nuo 22 val., šiandien nuo 6 val. ryto darbai tęsiami. Šįryt nuo 6 val. barstytos visuomeninio transporto aikštelės, požeminės perėjos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA