Skaitytojos laiškas: Ąžuolyne siaučia ginkluoti užpuolikai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos laiškas: Ąžuolyne siaučia ginkluoti užpuolikai

Jono Glemžos nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi Kauno Ąžuolyno parke nukentėjusi kaunietė, kuri nori perspėti tamsiu paros metu vengti šios vietos ir saugoti save, kad nepatektumėte į ginkluotų užpuolikų rankas, kaip skaitytojai ketvirtadienio vakarą apie 20 valandą nutiko.

„Rašau norėdama pranešti apie nusikaltėlių užpuolimą Kauno Ąžuolyno parke. Iš karto labai jūsų prašau neskelbti mano vardo, nes tikrai nenoriu, kad tai pasikartotų dar kartą ir užpuolikai imtų mane sekioti.

Savo žinute noriu paraginti kauniečius elgtis atsargiau ir vengti vaikščioti Ąžuolyne tamsiuoju paros metu.

Gaila, pati padariau didžiulę klaidą ir vakar vakare, apie 8 valandą, eidama nuo sporto stotelės pro Kūno kultūros akademiją buvau sustabdyta dviejų ginkluotų užpuolikų. Jie liepė atiduoti visus vertingus daiktus, o kadangi nesipriešindama juos atidaviau, smurtinės žalos nepatyriau. Visgi, materialinė žala siekia 500 litų. Kadangi buvau viena, telefoną atėmė, o ir praeivių aplink nesimatė, iš baimės neišdrįsau kreiptis į policiją.

Prašau jūsų informuoti kauniečius, kad pasakojimai apie tai, kad Ąžuolyne siaučia banditai, tikrai yra ne iš piršto laužti, o pati susidūrusi su tuo tik įsitikinau, kad kiekviename žingsnyje reikia galvoti apie savo saugumą”.

Kviečiame dalintis savo istorijomis ir informacija iš Kauno ją siunčiant el. paštu kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA