Atlikėja Džordana Butkutė miesto Rotušėje tars „Taip”, vestuvėms pasirinkta 12-12-12 data | Kas vyksta Kaune

Atlikėja Džordana Butkutė miesto Rotušėje tars „Taip”, vestuvėms pasirinkta 12-12-12 data

Asmeninio archyvo nuotr.

Gruodžio 12 dieną, 16 valandą amžinos meilės priesaikos žodžius Kauno Rotušėje vienas kitam ištars Džordana Butkutė ir Elegijus Strasevičius.

Metų pradžioje susižadėję ir apie tai viešai pranešę mylimieji svarbiausiai savo gyvenimo šventei pasirinko dvyliktukais pažymėtą datą. Tikėdami magiška jos galia būsimi jaunavedžiai įsitikinę, jog ji lems laimę, sėkmę ir tarpusavio supratimą.

Visomis vestuvių smulkmenomis rūpinosi jaunikis, todėl nuotaka tapsiančiai Džordanai daugelis šventės detalių taps staigmena. Iki santuokos ji susikoncentravusi į naujo albumo įrašus ir… suknelę, kurią kuria viena žymiausių Lietuvos dizainerių Ramunė Piekautaitė. Džordana, kaip ir pridera nuotakai, sužadėtiniui nepasakoja nei kaip atrodys suknelė, nei kokia bus šukuosena ar bateliai.

Savo išrinktąją E. Strasevičius išvys tik prieš santuokos ceremoniją. Į Kauno Rotušę pora, lydima draugų ir artimųjų, atvyks dvylika juodų „Mersedes“ markės automobilių. Iš jų išlipę jaunieji žengs į baltąja miesto gulbe vadinamą pastatą, kur vyks uždara santuokos ceremonija. Džordaną pas Elegijų palydės dvylika mažų juodų juodvarniais apsirengusių berniukų.

„Džordana niekuomet nevaidino angelo. Ji yra paprasta ir atvira, pripažįstanti savo klaidas bei gebanti jas taisyti. Toks pats ir Elegijus. Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl vestuvėms parinkta juoda – balta tema. Ceremoniją tarsi visą laiką lydės pasakos „Broliai, juodvarniais lakstantys“ motyvai“, – sakė vestuves planavusi Inga Budrienė.

Anot jos, nors prognozuota, kad dvyliktų metų dvylikta diena nėra palanki santuokai, jaunieji tuo netiki ir mano, kad jų meilė bus stipresnė už bet kokias negandas.

Vestuvinius auksinius žiedus jaunųjų užsakymu nukaldino vienas Kauno juvelyras. Džordana ceremonijos metu ketina tapti nebe vienos, o dviejų pavardžių savininke.

Tapę vyru ir žmona mylimieji išeis į Rotušės balkoną, kur pirmą kartą pasibučiuos kaip vyras ir žmona. Jų viešą meilės išpažintį lydės fejerverkai.

Nusileidę į pirmąjį pastato aukštą jaunavedžiai išeis po susituokusiom porom skirtas duris ir atliks Kaune tradicija tapusį ritualą – paskambins senoviniu varpu. Išėjusius iš Rotušės jaunavedžius pasitiks gerbėjai, rankose laikantys širdeles, o savo dainą dovanos Aleksandro Ivanausko „Božolė“ choras.

Visi susirinkusieji bus vaišinami šampanu, vyks bendra fotosesija.

Pabendravę su atėjusiais pasveikinti jaunieji išvyks į pokylio vietą „Žalgirio“ arenoje, kur pakviesti tik artimiausi poros draugai bei giminės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA