Kaune įsteigta auto sporto fanų asociacija, rengiamas pirmasis susitikimas | Kas vyksta Kaune

Kaune įsteigta auto sporto fanų asociacija, rengiamas pirmasis susitikimas

Mums visą laiką patiko žmonės, kurie daro kažką kitaip: stato piramides, Pizos bokštą, kuria automobilius, juos vairuoja arba meniškai laužo. Galbūt gyvena Ken Blocko ritmu, kuria meną iš muzikos ir besisukančių ratų arba sugeba nužeminti savo žvėrį su 15 skaitmenų asmens kodu iki begalybės…bet vis tiek stebuklingai pervažiuoja per visus gulinčius keblumus ar gražiai visgina uodegą drifto metu. Mums visada patiko, kad vien besisukančių ratų vaizdas, dūmų debesis ir murkimas iš po kapoto gali sukelti norą atsidurti jei ne vairuotojo, tai šturmano sėdynėje. Galiausiai jaučiant, kaip „noriu“ perauga į „privalau“.

Dėl to mums  kilo idėja įkurti asociaciją „Auto Sporto Fanas“. Nuo 2012 m. gruodžio  startavome oficialiai kaip ASFA. Ir nereiktų apsigauti: mes jauni, bet galingi, apsiginklavę partneriais ir rėmėjais. Atsiradome siekdami suvienyti pamišėlius, esančius visose trasos vietose: mėgėjus prie televizijos ekrano, žiūrovus geriausiuose posūkiuose, tuos, į kuriuos mes žiūrime esančius trasoje ir tuos, kurie rūpinasi bet kokiomis automobilių ligomis, tiek lenktynių metu, tiek joms pasibaigus. Siekiant dėsningų mainų informacija bei skatinant tarpusavio bendradarbiavimą, ASFA nemiega ant įkurimo dokumentų, o palaiko ryšius su kitomis įregistruotomis Lietuvos ir užsienio ar tarptautinėmis organizacijomis.

Mes ir esame tam, kad mažų mažiausiai informuotume apie tai, kas vyksta, dalyvautume su tokiais pat pamišėliais ten, kur vyksta ir, praėjus kuriam laikui, dūsaudami prisimintume tai, kas vyko.

„Auto sporto fanas“ Asociacija siūlo tapti ne tik pasyviu stebėtoju, bet ir emocionaliu dalyviu visa ko, kur tik įmanoma išgirsti variklių griausmą bei pajusti vairuotojų jauduly ore.

ASFA – sukurta jums. Belieka pasinaudoti galimybe atsidurti tarp fanų, kurie tuo gyvena.

Norėdami įrodyti, kad egzistuojame ne tik teoriškai, bet ir praktiškai, kviečiame į pirmąjį susitikimą visų norinčių, planuojančių ar vis dar abejojančių stoti į ASFA. Esame pasiruošę sudėti visus taškus ant „i“ ar pašalinti visus atsiradusius klaustukus.

Susitikimas vyks gruodžio 17 d , 19 h Kaune, McDonald‘s restorane, adresu Pramonės pr. 8B. Toliau nuo Kauno gyvenantiems fanams siūlome nenusivilti: sausio mėnesį planuojame aplankyti Vilnių, o vėliau – ir kitus Lietuvos miestus. Nelik abejingas!

Auto Sporto Fano Asociacija

 

 

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA