Šeštadienio vakarą – naujo, kaubojiško baro atidarymas Kauno senamiestyje | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio vakarą – naujo, kaubojiško baro atidarymas Kauno senamiestyje

"Jack pub" nuotr.

Gruodžio 15-osios naktį Kauno senamiestyje vyks naujo, teminio baro “Jack pub” atidarymas. Kaubojiško stiliaus pasilinksminimų vieta išsiskirs ne tik savo interjeru, bet ir specializuotu meniu.

Vilniaus gatvės 22-ojo namo rūsyje įsikūręs amerikietiškas viskio ir alaus baras turės tris skirtingas sales. Pirmojoje lankytojai tarsi susidurs su senove ir tikrais laukiniais Vakarais. Kėdės, padarytos iš balnų, ant stalų – karvių odos… o vietoje šviestuvų kabės kaubojiškos skrybėlės. Čia norinčiųjų pasilinksminti lauks ir senasis baro savininkas Jackas.

Antroje salėje veiks šiuolaikinis baras, virš kurio jau dabar kaba vienas pagrindinių šiuolaikinių kaubojų atributų – motociklas. Grandinėmis prie lubų pritvirtintas plieninis žirgas taps pagrindiniu salės akcentu. Tiesa, joje stovės ir spinta, kurioje planuojama “apgyvendinti” stipriųjų gėrimų butelius. Žmogus, įsigijęs viskio butelį ir jo “nesudorojęs” per vakarą, gėrimo nepraras, o jį galės pasidėti į spintą. Kitą kartą klientas butelį, pažymėtą jo vardu, galės atsiimti. Toje pačioje salėje norima atidaryti ir suvenyrų parduotuvėlę, prekiausiančią būtiniausiais kaubojams atributais.

Neatsiejamas baro atributas – pokerio stalas, žaidžiantiesiems lemsiantis ir įsimintinas, džiugias akimirkas ir, galbūt, kelsiantis skausmingus prisiminimus.

“Jack pub” bus kaupiama ir neįprasta kolekcija – pasilinksminti atėjusios moterys ant sienoje įkaltų vinukų galės palikti savo… liemenėles. Tai viena iš daugiausiai emocijų sukeliančių atrakcijų amerikietiškuose pabuose.

Baro meniu bus ne tik šaltų užkandžių, bet ir sočių, amerikietiško stiliaus patiekalų: mėsainių, traškių bulvyčių, barbekiu kepsnių, vištų sparnelių, šonkaulių, ypatingų salotų su keptais sūriais. Dauguma patiekalų bus pagardinti firminiu “Jack Daniels” padažu. Tradicinėmis amerikietiško viskio ir alaus baro vaišėmis turėtų tapti kukurūzų burbuolės ir spragėsiai, kuriuos lankytojai visuomet ras padėtus ant stalų. Išskirtiniu gėrimu turėtų tapti “Honey Jack”, kurio šiuo metu Lietuvoje niekur kitur negalima paragauti.

“Jack Pub” – daug netikėtų sprendimų, gundančių linksmybių ir pašėlti atėjusių draugų!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA