Per praėjusią parą slidžiose miesto gatvėse – 3 viešojo transporto eismo įvykiai | Kas vyksta Kaune

Per praėjusią parą slidžiose miesto gatvėse – 3 viešojo transporto eismo įvykiai

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Per praėjusį pirmadienį Kaune įvykio bent 3 eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo miesto viešojo transporto autobusai ir troleibusai.

Vien tik pagal „Kas vyksta Kaune” skaitytojų atsiųstą informaciją, įvykių virtinė prasidėjo apie 5 val. ryto, kai Savanorių kalno viduryje kylantis į Žaliakalnį, 3-ojo maršruto troleibusas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su taksi automobiliu. Eismo įvykio metu stipriau nukentėjo taksi automobilis.

Apie 8 valandą ryte Baršausko gatvėje keleivinio mikroautobuso vairuotojas veidrodėliu kliudė pėstyjį.

Apie 9 val. ryto ties Krėvės ir Pramonės prospekto sankryža susidūrė du keleivinio eismo autobusai.

Apie 23 valandą iš Žiemgalių gatvės Šilainiuose puslapio skaitytojai atsiuntė nuotraukas, kuriose galime matyti, jog dar vienas maršrutinis autobusas pateko į avariją.

Kaip informuoja policija, 22.30 val. Žiemgalių g., nuo Baltijos g. link Baltų pr. važiavo automobilis „Mercedes Benz E290“, vairuojamas pil. P. Z. (gimusio 1986 m.), kuris nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės, išvažiavo į priešingos krypties eismui skirtą kelio pusę ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu autobusu „Solaris Urbino 12“, vairuojamu pil. V. S. (gimusio 1965 m.). Eismo įvykio metu buvo sužeisti ir dėl politraumų į gydymo įstaigą pristatyti abiejų transporto priemonių vairuotojai bei autobuso keleivė J. Š. (gimusi 1945 m.).

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune” sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius, pirmadienis Kaune praėjo palyginti ramiai, dėl eismo įvykių dažniausiai buvo kalti vairuotojai, neįvertinę pakitusių oro sąlygų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA