Konkursą „Lietuvos ponia 2012″ laimėjo keturių vaikų mama iš Kauno rajono | Kas vyksta Kaune

Konkursą „Lietuvos ponia 2012″ laimėjo keturių vaikų mama iš Kauno rajono

Kaunoaleja.lt nuotr.

„Lietuvos ponia 2012 tampa – Erika Vasiliauskienė!!!“, – šiuos iškilmingus žodžius penktadienio vakarą Prienų kultūros ir laisvalaikio centre džiugiai ištarė konkurso vedėja, aktorė Nijolė Narmontaitė.

Šiais metais konkursas puošėsi šūkiu „Esu aš moteris“, o laimė jame nusišypsojo 4 vaikų mamai iš Piliuonos, rašo kaunoaleja.lt.

Penktą kartą organizuotame konkurse ji nurungė kitas 11 dalyvių ir tapo tituluota Lietuvos ponia. Nugalėtoja dirba finansininke ir su statybų verslu užsiimančiu vyru Valdu augina 4,5 m. trynukus Redą, Enrikę ir Luknę, gimusius simbolinę kovo 11-ąją bei 3 m. sūnų Adą.

Laimėtoja gruodžio 4 d. švęs 30 m. jubiliejų, ir kaip pati šmaikštavo po konkurso – tai bus puikiausia gimtadienio dovana.

E. Vasiliauskienė po renginio prisipažino ant Prienų kultūros ir laisvalaikio centro scenos lipanti antrą kartą gyvenime: „Pirmą kartą čia man sekėsi nekaip – dalyvaudama mokinių konkurse – iš baimės užmiršau net savo vardą! Džiugu, kad šįkart viskas klojosi puikiai, nesklandumų nebuvo“, – kalbėjo ponia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA