Studentai kviečia žaisliukus Laisvės alėjos eglutei gaminti kartu! | Kas vyksta Kaune

Studentai kviečia žaisliukus Laisvės alėjos eglutei gaminti kartu!

KTU nuotr.

Lapkričio 28 d., trečiadienį, KTU Ekonomikos ir vadybos fakultete bus gaminami žaisliukai Laisvės alėjos eglutei. Jau tampa tradicija, kad žaisliukus kartu su akademine bendruomene kviečiami gaminti ir Vilkijos vaikų namų globotiniais. O šiais metais prie žaisliukų gamintojų prisijungs dar ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjai.

„Džiaugiamės, jog prie šios gražios, tradicija tampančios ekologiškos iniciatyvos prisijungs ir Kauno „Žalgirio“ žaidėjai. Tikimės, kad savo sėkmingu pavyzdžiu jie tikrai įkvėps mūsų mažuosius talkininkus iš Vilkijos ir padės jiems suprasti komandinio darbo vertę“, – teigė KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto studentų atstovybės pirmininkė Greta Stupelytė.

Žaliu ritmu gyvenanti Kauno technologijos universiteto bendruomenė ir šiais metais kartu su savo pagalbininkais gamins ekologiškus žaisliukus. Jie bus gaminami iš studentų surinktų plastikinių butelių, dažomi aukso spalva ir dekoruojami iš armavimo tinklelio pagamintais kaspinais bei kankorėžiais. Aukso spalva pasirinkta neatsitiktinai – šiemet visas Kauno miestas šventiniu laikotarpiu tviskės auksu.

Žaisliukai bus gaminami KTU Ekonomikos ir vadybos fakulteto 307 auditorijoje (Laisvės al. 55) nuo 11 val. iki 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA