Lietuvos sporto universitete viešėjo NBA Europos padalinio vadovas | Kas vyksta Kaune

Lietuvos sporto universitete viešėjo NBA Europos padalinio vadovas

Giedrės Brazaitytės nuotr.

Šiandien Lietuvos sporto universitete lankėsi Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) Europos padalinio vadovas Jesus Bueno Pascual. Universitete jis dalyvavo spaudos konferencijoje, o sausakimšoje aktų salėje susitiko su aukštosios mokyklos bendruomene, krepšinio specialistais ir visais besidominčiais geriausia krepšinio vadyba. Jesus Bueno Pascual supažindino su NBA prekinio ženklo vystymo, paramos ir rinkodaros strategijomis, pasidalino rėmėjų paieškos ir bendradarbiavimo su jais patirtimi, atsakė į klausimus.

LSU surengtoje spaudos dalyvavo NBA Europos padalinio vadovas Jesus Bueno Pascual, LSU rektorius prof. Albertas Skurvydas ir kancleris Mindaugas Balčiūnas. „Džiaugiuosi, kad užmezgame ryšius su viena žinomiausių sporto organizacijų. Mes daug dėmesio skiriame sporto mokslui ir ieškome partnerių pasaulyje, norime ne tik pasisemti patirties, bet ir ja pasidalinti. Šiandien siunčiame žinutę visiems, kurie ketina studijuoti mūsų universitete. Jūs turėsite galimybę stažuotis žinomiausiose pasaulio sporto organizacijose“,- teigė rektorius Albertas Skurvydas.

Lietuvos sporto universitete viešėjęs NBA Europos padalinio vadovas teigė, kad organizacija siekia užmegzti ryšius su aukštosiomis mokyklomis, o Lietuvos sporto universitetas gali būti geras partneris. „Man ypač malonu viešėti Lietuvoje, visi žinome, kad ji yra krepšinio šalis. Žinau, kad Lietuvos sporto universitetas parengia vienus geriausių pasaulyje krepšinio trenerių. Mūsų organizacija siūlo ir palaiko visas idėjas, kurios padeda vystyti krepšinį. Net neabejoju, kad rasime įvairių bendradarbiavimo būdų. Šiandien noriu pasidalinti patirtimi su akademine bendruomene, tikiuosi, kad diskusija bus įdomi ir naudinga“,- sakė Jesus Bueno Pascual.

„Ši NBA viceprezidento viešnagė universitete parodo, kokios galimybės atsiveria mūsų studentams. Mes siekiame tarptautinio bendradarbiavimo ir iškeliame kartelę kuo aukščiau. Pasaulinio lygio partnerių turėsime ir daugiau, skirsime daug dėmesio ne tik krepšiniui, bet ir kitoms sporto šakoms. Daugiausia rūpesčių šalies sporte kelia netinkama vadyba, tam turime skirti kuo daugiau dėmesio. NBA patirtis mums labai svarbi, tai geriausia krepšinio vadyba pasaulyje. Šiandien aptarsime bendradarbiavimo galimybes ir jau netrukus stažuotis NBA galės mūsų studentai“,- teigė Mindaugas Balčiūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA