Aktyviausi „Kas vyksta Kaune” bendruomenės nariai per metus pasisako ir 1000 kartų (aktyviausi metų fanai) | Kas vyksta Kaune

Aktyviausi „Kas vyksta Kaune” bendruomenės nariai per metus pasisako ir 1000 kartų (aktyviausi metų fanai)

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune” projektas kiekvienais metais didėja: džiaugiamės vis gausėjančiu draugų kiekiu Facebook tinkle bei augančia www.kaunas.kasvyksta.lt puslapio auditorija, kuri ne tik skaito, bet ir patys siunčia informaciją, ją komentuoja, išreiškia savo nuomonę.

Itin džiaugiamės nuolatiniais puslapio skaitytojais, kurie diskusijose dalyvauja vos ne kiekvieną dieną. Kiekvienas iš mūsų esame skirtingas, todėl gerbiame visų bendruomenės narių nuomones, niekada netriname komentarų ir siekiame, kad diskusijose būtų kuo mažiau asmeniškumų.

Kiekvieną rytą malonu rasti naujausias puslapio draugų atsiųstas nuotraukas, išgirsti kauniečių pasiūlymus, pastebėjimus ar gauti pilietišką rašinį su pagrįsta nuomone, juos įtraukti į bendrą naujienų srautą ir pristatyti kitiems bendruomenės nariams.

Vis dažniau sulaukiame ir kauniečių sukurtų vaizdo klipų apie Kauną, laisvalaikį jame, nevengiame pokštų, ypač kur yra miestiečių saviraiška. Nesibaidome nei vienos informacijos, todėl kartais esame kaltinami miesto įvaizdžio gadinimu viešoje erdvėje, kad platiname miestą nereprezentuojančią informaciją.

Atsakydami į šiuos priekaištus, norime priminti, kad projektas „Kas vyksta Kaune” visų pirma yra skirtas Kaune gyvenantiems, todėl stengiamės nepraeiti pro šalį, kai matome negeroves mieste, komentuojame miesto savivaldos sprendimus, liečiame net ir tas temas, kurių dažnai vengia tradicinė spauda. Mes nesame priklausomi nuo nei vienos politinės partijos ir pagrindinė priklausomybė yra Kauno miestui, kuriame mes dirbame, gyvename ir kvėpuojame. Manome, kad taip judėdami toliau, turime visas galimybes kartu su jumis sukurti tikrą pilietinę žiniasklaidą, o sukūrę ją siekti, kad Kauno miestas būtų lyderis tarp visų miestų Lietuvoje.

Nesame tobuli ir neturime milijonų, kuriais galėtume kliautis kurdami turinį, bet turime jus, kauniečius, kurie kiekvieną dieną būnate kartu su mumis, duodate mums pastabų ar patarimų, pagal kuriuos galime tobulėti.

Pabaigoje labiausiai norime padėkoti visiems, kurie yra itin aktyvūs mūsų bendruomenės nariai. Jei nepatekote į TOP25, nenusiminkite, o aktyviau junkitės į vykstančias diskusijas, dalinkitės savo turima informacija. Svarbiausia ne siekti patekti į TOP, bet būti draugišku, pilietišku ir neabejingu kauniečiu.

Jau artimiausiu metu pasiūlysime šiek tiek naujovių, apie kurias pirmieji sužinos mūsų Facebook draugai, tad jei dar nesi tarp mūsų puslapio draugų, pats laikas susimąstyti 🙂

Aktyviausi fanai per laikotarpį 2011.11.01-2012.11.01

Pagarbiai,
Kas vyksta Kaune redaktorius
Vaidas Pilkauskas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA