Striptizo klube 20 tūkst. litų išleidęs garbaus amžiaus italas kreipėsi į Kauno policiją | Kas vyksta Kaune

Striptizo klube 20 tūkst. litų išleidęs garbaus amžiaus italas kreipėsi į Kauno policiją

Lisa Keresz nuotr.

Praėjusį penktadienį Kauno policija gavo garbaus amžiaus italo pranešimą, kad viename Kauno striptizo klube buvo neteisėtai pasinaudota jo banko mokėjimo kortele. Patirtas nuostolis – 20 tūkst. 850 litų.

Kaip šiandien skelbia „Lietuvos rytas”, klubo savininkas teigia, jog užsienietis tiek pinigų išleido pas juos klube. Praėjusią savaitę nuo trečiadienio iki penktadienio striptizo klube „Gentleman“ šėlęs 72 metų verslininkas L. R. iš Italijos nuščiuvo, kai išvydo, kaip smarkiai sumažėjo jo banko sąskaita. L. R. policijai pareiškė, jog kortele pasinaudojo kiti asmenys, tačiau, pasak klubo darbuotojų, italas buvo visiškai girtas ir be sustojimo užsisakinėjo brangius gėrimus bei paslaugas. Pavyzdžiui, penktadienio naktį L. R. maudėsi baseine su šokėjomis 5 valandas ir išgėrė butelį konjako, o pusvalandis programos vonioje su viena mergina kainuoja 1 000 litų.

„Pagal mūsų nemenkus įkainius susidarė solidi pinigų suma. Kortele atsiskaitinėjęs klientas, matyt, pamiršo, kaip išleido pinigus, o išsiblaivęs visai be reikalo pasijuto apvogtas“, – aiškino „Gentleman“ klubo savininkas Edvinas Juškauskas. Jis tvirtino galintis policijai pateikti vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotas italo apsilankymas klube. L. R. Kauno striptizo klubuose lankosi nebe pirmą kartą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA