Nušalinto Lietuvos futbolo federacijos prezidento dukters namuose – nusikaltėlių išpuolis (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Nušalinto Lietuvos futbolo federacijos prezidento dukters namuose – nusikaltėlių išpuolis (papildyta)

Nuo Futbolo federacijos prezidento posto nušalintas Julius Kvedaras atsidūrė ne tik teisėsaugos, bet ir nusikaltėlių pasaulio gniaužtuose. Šešėliniai veikėjai bando smurtu iš jo atgauti pinigus, šiandien rašo „Lietuvos rytas”.

Anot dienraščio, Užvakar į J.Kvedaro dukters Ritos Kvedarės namus Kaune įsiveržė keliolika kaukėtų tipų. Jie daužė langus, niokojo baldus ir reikalavo, kad tėvas už neįvykdytus įsipareigojimus grąžintų paimtus pinigus. Kaune kalbama, kad J.Kvedaras už solidų atlygį buvo pažadėjęs nusikalstamo pasaulio veikėjus paskirti į aukštus postus Futbolo federacijoje.

Kadangi pinigai nebuvo grąžinti, trečiadienį sulaukta atsako – keliolika kaukėtų banditų anksti rytą įsiveržė į J.Kvedaro dukters R.Kvedarės namą ir beisbolo lazdomis pradėjo daužyti viską, kas papuola, – baldus, langus, indus.

Nors šis išpuolis sukrėtė J. Kvedarą, jis į policiją iki šiol nesikreipė.

Ketvirtadienį „Lietuvos ryto” paklaustas apie jo dukters namuose įvykusį incidentą J.Kvedaras iš pradžių teigė nieko negirdėjęs, o vėliau patvirtino, kad išpuolis buvo – esą duktė nenorėjo jo jaudinti ir nieko nepasakojo.

PAPILDYTA 16:00 Kauno policijos komentaru:

2012-09-11 gautas pilietės O. K. pranešimas telefonu, kad Kaune, Skirmanto g., įvyko konfliktas. Vėliau O. K. buvo atvykusi į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariatą (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Santakos PK), tačiau pareiškimo nerašė, tik informavo, kad jį parašys kitą dieną.

2012-09-12 į Kauno apskr. VPK Kauno m. Santakos PK atėjo pilietė I. K. ir parašė pareiškimą, kad 2012-09-11 apie 21.00 val. Kaune, prie Skirmanto g. esančio namo, atėję grupelė nepažįstamų asmenų iš piliečio J. K. reikalavo pinigų ir grasino, kad jei negaus pinigų, blogai baigsis. Minėti nepažįstami asmenys daugiau nieko nedarė, joks turtas nebuvo sugadintas, niekas nesužalotas.

Šios dienos žiniasklaidos priemonėse pasirodžiusi informacija dėl turto sugadinimo neatitinka faktų. Gautas pareiškimas tikslinamas, ikiteisminis tyrimas nepradėtas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA