Antroje „Kas vyksta gyvai” diskusijoje – itin aktualus šilumos kainos klausimas | Kas vyksta Kaune

Antroje „Kas vyksta gyvai” diskusijoje – itin aktualus šilumos kainos klausimas

Organizatorių nuotr.

Socialinis kultūrinis projektas „Kas vyksta gyvai“ vėl susitikti kviečia aktyvius ir neabejingus savo miestui kauniečius. Praėjusį antradienį diskusija apie aukštųjų mokyklų mikroklimatą atidaryta projekto rugsėjo sesija Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ vyks ir rugsėjo 11-ąją. Vakaro tema – „Kiek mokėsime už šilumą 2020 metais?“.

Antroji miesto diskusijų ciklo „Kas vyksta gyvai“ tema neabejotinai jaudina daugumą kauniečių ir kitų miestų gyventojų. Kiekvienais metais su nerimu laukiame spalio, kuomet prasideda šildymo sezonas. Kas laukia šią žiemą, kas keičiasi miesto šilumos ūkyje ir kaip tai palies kiekvieną iš mūsų – kad atsakymai į šiuos klausimus netaptų staigmenomis, apie tai būtina diskutuoti jau dabar. Planuojamos pertvarkos skatina užduoti ir futuristinį klausimą – kiek mokėsime už šilumą 2020 metais.

Svarbioje diskusijoje antradienį planuoja dalyvauti Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, miesto tarybos narys Rytis Šatkauskas ir Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos vadovas Danas Arlauskas.

Rugsėjį suplanuoti dar du „Kas vyksta gyvai“ ciklo susitikimai. Trečiajame vakare rugsėjo 18-ąją bus aptarti revoliucingi 2012-ieji Kauno kultūroje, bus grįžta prie kultūros įstaigų jungimo klausimo, menininkų savivaldos, perspektyvų. Baigiamojo rugsėjo 25-osios renginio programa bus patikslinta vėliau.

Kiekvieną antradienį tuo pačiu laiku – 19 val. – prasidedančių diskusijų tikslas ne dar sykį prisiminti opiausius Kaunui klausimus, bet pasiūlyti realių idėjų jiems išspręsti. Susitikimai transliuojami gyvai internetu, tad juose aktyviai dalyvauti gali ne tik „Ryšių kiemelyje 837“ susirinksiantys, bet ir prie kompiuterių sėdintys Kaunui neabejingi žmonės.

Klausimus diskusijų dalyviams ir savo nuomonę išreikšti galite jau dabar el. paštu kaunas.gyvai@gmail.com

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA