Ar išlįsi į Kauno senamiestį? | Kas vyksta Kaune

Ar išlįsi į Kauno senamiestį?

Organizatorių nuotr.

Jau beveik trys mėnesiai praėjo nuo tos dienos, kai Kauno senamiestis tapo dar draugiškesnis ir kultūringesnis. „Ryšių kiemelis 837“, įsikūręs po atviru Ryšių istorijos muziejaus kiemo dangumi, įpusėjo pirmąjį savo sezoną. Antrąją rugpjūčio savaitę „Ryšių kiemelis 837” kviečia būti kartu.

„…Toli nuo miesto šviesų”

Elektroninis „Happyendless“ rokas – ne vienintelė grupės vokalisto Sauliaus Prūsaičio aistra. Originalaus balso savininkas, taip pat – ir talentingas dainų kūrėjas, vasarai persiritus į antrąją pusę subrendo solinės programos „Far From City Lights“ pristatymui.

Toli nuo miesto šviesų gimusi S. Prūsaičio idėja – nevienalytė nei stiliaus, nei laikotarpio prasme. Iš esmės tai – retrospektyva, dėliota daugiau nei dešimt metų. Jiems bėgant keitėsi atlikėjo skonis, suvokimas, taip pat – ir galimybės. Kaip ekspresyvų, „Happyendless“ koncertuose tiesiog degantį „frontmeną“ atlikėją pažįstantiems melomanams „Far From City Lights“ bus įdomi staigmena. Kokybiškos muzikos vakaras rugpjūčio 8 d. 19.00 val.

Sindikato smogikai užsuks „bytą”

Tiesiog pavydėtinai populiari ir mylima Lietuvos hiphop grupė „G&G Sindikatas“ šią vasarą atostogauti neturi kada. Pasirodymai svarbiausiuose šalies festivaliuose, konertinės išvykos į užsienį… Nespėję išsikrauti lagaminų po „Roko naktų“ Zarasuose reperiai keliaus į Kauną. Visuomet sausakimšuose „G&G Sindikato“ koncertuose skamba kūriniai iš visų šešių įrašytų studijinių albumų. Žinoma, net geriausios ausinės ar kokybiškiausios kolonėlės neatstos efekto, kurį savo specialiomis aranžuotėmis, sukamu „bytu“ ir gaivališka hiphopo jėga koncertuose sukelia 16 metų išvien muzikuojantis kolektyvas. Visa laimė, kad reperių koncertas „Ryšiųkiemelyje 837“ vyks po atviru dangumi – juk įėjimas į renginį nemokamas, tad neabejotinai Kauno ryšių istorijos muziejaus kiemo erdvėje nebus vietos net musei nutūpti. Rugpjūčio 10-ąją, penktadienį „G&G Sindikatas“ kauniečių laukia nuo 19 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA