Kauno gatvėms – papildoma 3,45 mln. Lt injekcija | Kas vyksta Kaune

Kauno gatvėms – papildoma 3,45 mln. Lt injekcija

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno miesto savivaldybė į gatvių asfaltavimą ir duobių remontą investuos papildomus 3,45 mln. Lt. Didžiausi darbai vyks Nuokalnės ir Partizanų gatvėse, kur bus paklota nauja asfaltbetonio danga.

„Sutvarkytos gatvės yra vienas iš svarbiausių miesto prioritetų. Džiugu, kad pavyko surasti papildomų lėšų, kurios bus investuotos į gatvių tvarkymą”, – teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Praėjusiais metais buvo iš esmės sutvarkyta viena Nuokalnės gatvės pusė. Dabar kelininkai imsis antrosios kelio pusės, kurioje bus paklota nauja asfaltbetonio danga. Analogiški darbai vyks ir Partizanų gatvėje – kelininkai iš pagrindų sutvarkys prasčiausios būklės gatvės atkarpą, einančią nuo sankryžos su Kovo 11-osios g. iki 45-u numeriu pažymėto namo.

Likusi lėšų dalis bus skirta pavojingiausių duobių tvarkymui. Didžiausi darbai vyks prastos būklės Marijampolės plente, P. Kalpoko ir Ašigalio gatvėse. Duobių remontas bus vykdomas ir kitose miesto gatvėse. Tiek ištisinio gatvių remonto, tiek ir duobių tvarkymo darbai bus pradėti šį mėnesį.

Darbai – visame mieste

1 2
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA