Krepšinį stebėti kauniečiai kviečiami miesto savivaldybėje | Kas vyksta Kaune

Krepšinį stebėti kauniečiai kviečiami miesto savivaldybėje

Vytauto Laučio nuotr.

Londono olimpinėse žaidynėse pasirodymą pradėjusios Lietuvos krepšinio rinktinės kovas, kurios vyks darbo dienomis, kauniečiai galės stebėti miesto savivaldybės didžiojoje salėje.

„Lietuva yra krepšinio šalis, o Kaunas – Lietuvos krepšinio sostinė. Todėl neabejoju, jog daugelio kauniečių dėmesį prikaustys mūsų šalies krepšinio rinktinės pasirodymai. Kaip žinia, daugelis rinktinės rungtynių vyks darbo metu, tad nusprendėme kauniečiams sudaryti sąlygas krepšinį tiesiogiai stebėti savivaldybės didžiojoje salėje”, – teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Didžiojoje salėje esančiuose dviejuose ekranuose bus transliuojamos visos darbo dienomis vyksiančios olimpinių žaidynių A grupės rungtynės, kuriose žais Lietuvos rinktinė.

„Galimybę tiesiogiai stebėti rinktinės kovas suteiksime ir savivaldybės darbuotojams. Tačiau stebint krepšinį praleistą laiką jie privalės atidirbti su savo tiesioginiu vadovu suderintu laiku”, – pabrėžė Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Savivaldybėje bus transliuojamos šios Lietuvos rinktinės rungtynės: su Nigerija (antradienį, 16.30 val.), su Prancūzija (ketvirtadienį, 11.00 val.) ir su Tunisu (pirmadienį, 13.15 val.). Jei Lietuvos rinktinė pateks į atkrentamąsias varžybas ir rungtynės vyks darbo metu, savivaldybėje taip pat vyks šių dvikovų transliacijos.

Centriniuose savivaldybės rūmuose (Laisvės al. 96) esančioje salėje telpa virš 100 žmonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA