Žalgirio arenoje duris atvers modernus sporto klubas | Kas vyksta Kaune

Žalgirio arenoje duris atvers modernus sporto klubas

Žalgirio arenos nuotr.

„Tai – jau antrasis „Impuls” sporto klubas Kaune. Pirmasis, nuo 2006 metų šiame mieste veikiantis klubas – vienas iš populiariausių Impuls klubų Lietuvoje, tad jaučiame didelę profesionalių bei visapusiškų sporto ir sveikatingumo paslaugų paklausą Kauno mieste”, – sprendimą įrengti naująjį sporto kompleksą komentavo „Impuls” vadovas Vidmantas Šiugždinis.

Anot V. Šiugždinio, į naująjį, jau šį rudenį duris atversiantį „Impuls” klubą kauniečius pritraukti turėtų ne tik moderniausius tarptautinius standartus atitinkanti jo įranga, bet ir išskirtinė vieta – klubą numatyta įrengti greta miesto centro esančioje natūralios gamtos oazėje – Nemuno saloje. Unikali aplinka klubo lankytojams suteiks galimybę pasimėgauti sportui ir atsipalaidavimui puikiai tinkančiais gamtos vaizdais pačiame miesto centre.

„Laikome tai sėkminga savo veiklos srityse lyderiaujančių partnerių sąjunga. Sporto klubo įrengimo moderniausios „Žalgirio” arenos patalpose idėja mums artima dėl glaudaus arenos ryšio su profesionaliu sportu – tiek didžiausiems šalies ir tarptautiniams sporto renginiams skirta arena, tiek joje veikiantis modernus ir visapusiškas sporto klubas papildys vienas kito veiklą”, – neabejojo UAB „Kauno arena” direktorė Angelė Dementavičiūtė.

Sporto ir sveikatingumo klubui įrengti arenoje išnuomotas didesnis nei pustrečio tūkstančio kvadratinių metrų plotas. Daugiau nei 300 žmonių vienu metu sportuoti pritaikytas klubas trečiame ir ketvirtame arenos aukštuose teiks „Impuls” lankytojų jau pamėgtas ir naujas sporto bei sveikatingumo paslaugas.

„Klube bus įrengtos net penkios erdvios grupinių užsiėmimų salės – savo lankytojams pasiūlysime išmėginti aerobikos, jogos – pilates, dviračių, o taip pat dėl savo efektyvumo itin sparčiai pasaulyje populiarėjančias TRX bei funkcinių užsiėmimų treniruotes. Dvi pastarosios – naujovė tiek „Impuls” klubuose, tiek visoje Lietuvoje apskritai”, – kalbėjo V. Šiugždinis. Pasak jo, dėl daugiau nei 40 cardio bei apie 80 jėgos treniruoklių naujajame klube pirkimo šiuo metu deramasi su pasaulyje pirmaujančiais sportinės įrangos gamintojais.

Arenoje ketinama įrengti ir poilsio zoną – klubo lankytojai galės atsipalaiduoti pirčių ir sūkurinių vonių komplekse. Sporto klubo projektą kuria pačią „Žalgirio” areną projektavusi E. Miliūno studija.

Pasak V. Šiugždinio, profesionalus ir patyręs personalas naujajam sporto ir sveikatingumo klubui Kaune bus renkamas vasaros pabaigoje. „Žalgirio” arenoje įsikūrusio sporto komplekso kolektyvą sudarys daugiau nei 20 darbuotojų.

„Neabejojame, jog klubas bus populiarus ir mėgstamas Kauno gyventojų, o, turint omenyje jo vietą, tikimės sulaukti čia pasitreniruoti užsuksiančių ir „Žalgirio” komandos krepšininkų”, – sakė sporto ir sveikatingumo klubų tinklo vadovas.

„Impuls” – didžiausias sveikatingumo ir sporto klubų tinklas Lietuvoje. Šiuo metu tinklą sudaro 8 sveikatingumo ir sporto klubai. Penki iš jų yra Vilniuje, tarp jų ir didžiausias sporto kompleksas Baltijos šalyse – „Impuls Plius”. Dar trys „Impuls” sporto ir sveikatingumo klubai veikia Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA