Parodos kalnas uždarytas pusei metų (transporto pakeitimai, eismo schema, apylankos) | Kas vyksta Kaune

Parodos kalnas uždarytas pusei metų (transporto pakeitimai, eismo schema, apylankos)

Bing Maps nuotr.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį uždaromas eismas Parodos gatvės kalnu. Dėl to keisis 3, 6, 10, 21, 27, 34, 37, 37N, 38, 43 autobusų ir 3, 11, 14, 21, 22, 24, 43 maršrutinių taksi maršrutai. Vairuotojai raginami būti atidūs ir tolerantiški, nes išaugs transporto srautas kitose miesto gatvėse.

Nuo Vytauto prospekto judantis viešasis transportas suks į Kęstučio gatvę ir per Nemuno, Birštono, Šv.Gertrūdos gatves važiuos į Savanorių prospektą, vėliau per Petrausko gatvę atvažiuos iki Vydūno alėjos ir tęs kelionę buvusiu maršrutu. Per Savanorių prospektą važiuos ir viešasis transportas iš Vilijampolės ir Aleksoto.

Autobusų ir maršrutinių taksi eismą Parodos gatve planuojama atnaujinti vasaros pabaigoje, o kauniečiai kalnu galės naudotis po 6 mėnesių, kai pasibaigs rekonstrukcija.

Vairuotojai, turėdami aplenkti Parodos kalną, turės rinktis aplinkinius maršrutus, todėl automobilių srautas išaugs Vytauto prospekte, Tunelio gatvėje, Radvilėnų plente, Žemaičių gatvėje, Savanorių prospekte, Nuokalnės, Kalpoko ir kitose miesto gatvėse.

Eismą nuo pirmadienio apsunkins ir tai, kad iki Parodos gatvės uždarymo nespėta baigti darbų Basanavičiaus gatvėje, jie dar vyks ateinančią savaitę.

Eismo organizavimo schema Parodos gatvės rekonstrukcijos metu

Transporto maršrutai po Parodos gatvės uždarymo

Autobusų, troleibusų, maršrutinių taksi tvarkaraščiai nuo birželio 25 dienos

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA