Kauniečiui už nedidelio kiekio hašišo gabenimą – 26000 litų bauda | Kas vyksta Kaune

Kauniečiui už nedidelio kiekio hašišo gabenimą – 26000 litų bauda

krda.lt nuotr.

Kauno apygardos teismas nuteisė dar vieną kaunietį E. G. (gim. 1986 m.) už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis neturint tikslo jas platinti. Jam paskirta 26000 Lt dydžio bauda.

2011 m. gruodį E. G., skrisdamas lėktuvu iš Eidhoveno į Kauno oro uostą, kelnių kišenėje neteisėtai laikė ir gabeno nedidelį kiekį narkotinių medžiagų – hašišo (apie 4 g), neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, tačiau oro uoste buvo patikrintas ir sulaikytas muitinės pareigūnų.

Be to, tais pačiais veiksmais ir tomis pačiomis aplinkybėmis jis padarė dar vieną nusikalstamą veiką – minėtas narkotines medžiagas neturėdamas leidimo gabeno per Lietuvos Respublikos valstybinę sieną.

E.G. dėl jam inkriminuojamos veikos kaltu prisipažino. Grįžęs į Lietuvą, Kauno oro uosto keleivių atvykimo ir patikrinimo kanale jis buvo sustabdytas muitinės pareigūno su tarnybiniu šunimi ir nuvestas patikrinti. Paklaustas, ar turi narkotinių medžiagų, E. G. prisipažino, kad turi.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per Kauno apygardos teismą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA