Jau šeštąjį kartą Kaune – visos Lietuvos jaunųjų tenisininkų varžybos | Kas vyksta Kaune

Jau šeštąjį kartą Kaune – visos Lietuvos jaunųjų tenisininkų varžybos

Organizatorių nuotr.

Jau šį savaitgalį, birželio 7-10 dienomis, Kauno sporto ir sveikatingumo centre „Ąžuolynas“ tradiciškai susirungs jaunieji lauko teniso žaidėjai – jie varžysis turnyre vaikams „Valio Cup 2012“. Tai tradicija tapęs renginys, šiemet vykstantis jau šeštąjį kartą.

„Šios keturios birželio dienos – tai galimybė visiems mūsų jauniesiems žaidėjams sudalyvauti tikrame turnyre ir pajusti tikrų varžybų dvasią. Šiame turnyre savo sportinę karjerą yra pradėję daugelis jaunių ir jaunučių rinktinių narių. Tai gali būti lemtingas žingsnis mažiesiems žaidėjams siekti aukštumų teniso pasaulyje.“ – sako turnyro vyriausioji teisėja Vita Lukštaraupienė.

Turnyre laukiami 6-18 m. vaikai iš visos Lietuvos. Varžybose be išimties gali dalyvauti visi jaunieji teniso žaidėjai – jokių atrankos kriterijų dalyviams nėra, tereikia turėti tik atitinkamą sveikatos pažymą, tad savo jėgas gali išbandyti visi norintieji. Vaikai rungsis tarpusavyje septyniose amžiaus grupėse.

„Teniso turnyras skirtas jauniesiems sportininkams, nes būtent tokiame amžiuje susiformuoja mūsų tolesnio gyvenimo būdo pagrindai – ar užaugę jausime malonumą sportuodami, ar mokėsime pasirinkti maisto produktus“, – sako „Valio“ atstovybės Lietuvoje vadovė Laima Padegimienė, pati jau daugelį metų žaidžianti lauko tenisą su šeima ir aktyviai prisidedanti prie turnyro organizavimo.

Jau šeštą kartą turnyras „Valio Cup 2012“ tradiciškai remiamas Suomijos kompanijos „Valio“. Šiemet visi jaunieji sportininkai bus apdovanoti prizais, o ypač gausiai naujais vaikiškais „Valio“ jogurtais. Pasak specialistų, būtent pieno produktai yra geriausia atgaiva po aktyvaus fizinio krūvio, greičiausiai atstatantys organizmo maistinių medžiagų balansą. Vaikų lauko teniso turnyrą „Valio Cup 2011“ organizuoja teniso klubas „Bim Bam“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA